„Hodor” din Game of Thrones vine la Comic Con, în luna mai 2015

de:
06 feb. 2015
0 Afișari

La rândul său un mare fan al universului benzilor desenate și al genurilor SF, fantasy și horror, Kristian va avea multe impresii și povești de împărtășit cu publicul, în afara rolului lui Hodor, fiind o persoană foarte deschisă și vorbăreață, informează organizatorii evenimentului.

La East European Comic Con, timp de 3 zile, în perioada 8-10 mai, Romexpo va găzdui o lume a serialelor, filmelor, benzilor desenate și jocurilor video și de a interacționa cu actori internaționali și celebrități din zona online.

În afară de Kristian Nairn, la eveniment va participa și actorul american Kevin Sorbo, cunoscut pentru rolul lui Hercule din serialul de succes cu același nume, dar și pentru interpretarea căpitanului Hunt în Andromeda.

Primele 1000 de abonamente sunt disponibile la prețul de 49 de lei, următoarele 3000 se vor putea cumpăra cu 64 de lei, iar în ultima săptămână costul va fi de 79 de lei.

Practic, în perioada de early bird, pentru a profita de atracțiile convenției, vizitatorul va plati doar 16,3 lei pe zi. Biletele pot fi achiziționate din rețelele My Ticket si Eventim.

East European Comic Con este organizat de Asociația Culturală Kesenai și Kickoff Events.

Cookies