Hoț prins în flagrant de un cuplu de polițiști aflat în timpul liber

de:
11 mart. 2013
0 Afișari
Hoț prins în flagrant de un cuplu de polițiști aflat în timpul liber

Doi poliţişti bucureşteni, soţ şi soţie, aflaţi în timpul liber, au prins în flagrant o femeie de 31 de ani care i-a sustras unei tinere de 20 de ani un portofel ce conţinea bani, acte de identitate şi carduri bancare.

Suspecta a fost identificată şi prinsă imediat după comiterea faptei, iar prejudiciul a fost recuperat şi restituit tinerei. Suspecta este în stare de reţinere, aceasta urmând a fi prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Tot duminică, trei agenţi de siguranţă publică ai Poliţiei Capitalei, aflaţi de asemenea în timpul liber, au observat pe Bulevardul Camil Ressu doi bărbaţi care aveau un comportament suspect. Poliţiştii bucureşteni i-au legitimat pe cei doi şi au găsit asupra acestora peste 20 de metri de cablu folosit la alimentarea cu energie electrică. S-a stabilit că cei doi au sustras cablul dintr-un bloc de locuinţe și vroiau să-l vândă într-un centru de colectare a fierului vechi.

În prezent, cercetările sunt continuate de poliţiştii bucureşteni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspecţii în stare de libertate.

Aceasta este a unsprezecea situaţie, de la începutul acestui an, când poliști aflaţi în timpul liber, intervin şi prind în flagrant persoane suspectate de comiterea unor infracţiuni, informează Poliția Capitalei într-un comunicat remis B365.ro

Cookies