Hoț împușcat în Capitală de către polițiști

de:
15 sept. 2013
0 Afișari
Hoț împușcat în Capitală de către polițiști

Incidentul a avut loc, duminică dimineaţă, în jurul orei 4.00. Din primele cercetări s-a stabilit că bărbatul a spart două magazine din zona Piaţa Gorjului din cartierul Militari. Este vorba de o gogoşerie de unde bărbatul a reuşit să sustragă suma de aproximativ 80 de lei, iar mai apoi a spart şi un magazin de pâine. Acolo a fost observat de un echipaj de la secţia 9, informează un comunicat al Poliției.

Imediat după ce a ieşit din magazin, suspectul a fost somat legal de poliţişti să stea pe loc, somaţie căruia acesta nu s-a supus, fapt pentru care unul dintre poliţişti a tras două focuri în plan vertical, urmate de alte două în plan orizontal, la nivelul membrelor inferioare. În urma folosirii armamentului, suspectul a fost atins în zona dorsală, la faţa locului fiind solicitată intervenţia unui echipaj medical, care a transportat bărbatul la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. În momentul reţinerii, asupra suspectului au fost găsite sumele de bani sustrase din cele două societăţi comerciale, cercetările fiind continuate de poliţiştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.  

Poliţiştii de la Criminalistică fac cercetări în acest caz.

 

 

 

Cookies