Hoții de curent din Tei Toboc, ridicați de Poliție

de:
16 mai 2014
3 Afișari
Hoții de curent din Tei Toboc, ridicați de Poliție

Totodată, poliţiştii Capitalei, sub coordonarea Parchetului Judecătoriei Sectorului 2, au efectuat o percheziţie domiciliară la o adresă din sectorul 2, într-un caz de furt din locuinţă.

În urma acestor acţiuni, poliţiştii bucureşteni au constatat faptul că, la adresele controlate în cartierul Tei Toboc, erau executate şi folosite instalaţii clandestine improvizate în scopul racordării directe la reţeaua de energie electrică sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

Mai mult, la percheziţia efectuată, poliţiştii bucureşteni au identificat mai multe bunuri despre care există suspiciunea că ar fi provenit din săvârşirea unei infracţiuni de furt, din data de 3 mai a.c., când persoane necunoscute ar fi pătruns într-un imobil nelocuit, de unde ar fi reuşit să sustragă bunuri.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii bucureşteni au identificat, depistat şi condus 18 persoane la sediul Secţiei 7 Poliţie, întocmind totodată dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt de energie electrică.

Poliţiştii Capitalei continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Cookies