ARHIVA B365

Hoți prinși cu ajutorul unui site de anunțuri vânzări-cumpărări

În urma exploatării informaţiilor obţinute, poliţiştii Secţiei 12, efectuând verificări cu privire la furtul săvârşit în cursul lunii ianuarie, au accesat un site de vânzări-cumpărări, constatând că sunt oferite spre vânzare patru roţi pentru autoturism de aceeaşi marcă precum cel de la care a fost reclamată sustragerea, se arată într-un comunicat de presă remis redacției.

Astfel, după ce s-a luat legătura cu posesorul anunţului, a fost stabilită o întâlnire pentru efectuarea tranzacţiei, unde s-au prezentat trei tineri, având asupra lor roţile sustrase, 16 piuliţe pentru prinderea roţilor şi instrumente pentru demontare, procedându-se de îndată la imobilizarea celor în cauză şi conducerea la sediul secţiei 12, pentru continuarea cercetărilor.

S-a reţinut în sarcina tinerilor faptul că, în noaptea de 16/17 ianuarie a.c., în timp ce unul dintre aceştia asigura paza, ceilalţi doi au sustras, prin demontare, cele patru roţi complet echipate de la un autoturism parcat în sectorul 3.

Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei, de aproximativ 2.400 de lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate.

Poliția Capitalei continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei trei tineri în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button