Hoți puși pe sume mari: urmăreau oamenii după ce scoteau bani de la bancă

de:
23 sept. 2013
0 afișări
Hoți puși pe sume mari: urmăreau oamenii după ce scoteau bani de la bancă

Polițiștii au depistat pe raza oraşului Sebeş opt bărbaţi, membrii unei grupări infracţionale, despre care existau date că ar fi deposedat mai multe persoane de sume mari de bani.

Pe 13 septembrie, o femeie de 54 de ani a sesizat Secţia 9 Poliţie cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un autobuz RATB în staţia Morarilor, Sectorul 2, persoane necunoscute, profitând de neatenţia sa, i-ar fi sustras din geantă un plic în care avea suma de 18.000 de euro, sumă de bani pe care o retrăsese cu puţin timp în urmă de la o sucursală bancară.

Din primele cercetări efectuate de către judiciariştii bucureşteni a reieşit faptul că autorii furtului ar fi membrii unei grupări infracţionale care ar acţiona asupra persoanelor ce retrag sume mari de bani din bănci.

Suspecţii, deosebit de abili în modul de operare, urmăreau şi încercuiau potenţiala victimă în mijloacele de transport în comun, în scări de bloc ori lifturi, după care sustrăgeau sumele de bani aflate asupra victimelor.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii DGPMB din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat, cu patru dintre suspecţi în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.

Cookies