Ho! Ho! Hooo! West Side Christmas Market se deschide curând. Ce vor găsi bucureștenii în cel mai mare Târg de Crăciun din Capitală

10 nov. 2022
2728 Afișari
Ho! Ho! Hooo! West Side Christmas Market se deschide curând. Ce vor găsi bucureștenii în cel mai mare Târg de Crăciun din Capitală
Ho-ho-hooo, West Side Christmas Market se deschide curând. Ce vor găsi bucureștenii în cel mai mare Târg de Crăciun din Capitală / Sursă foto: Primăria Sectorului 6

În curând târgul de Crăciun din Sectorul 6 își va deschide porțile. West Side Christmas Market va fi unul dintre cele mai mari târguri din Capitală, iar bucureștenii vor avea parte de o mulțime de surprize.

West Side Christmas Market se deschide curând

Primăria Sectorului 6, în parteneriat cu organizatorii festivalului UNTOLD, a pregătit bucureștenilor un târg de Crăciun plin de surprize, magie și distracție. Administrația publică a anunțat cum va fi amenajat și aranjat târgul „West Side Christmas Market”.

În mai puțin de 3 săptămâni, târgul de Crăciun din Sectorul 6 își va deschide porțile. Acesta va începe în data de 25 noiembrie 2022 și va lua sfârșit în data de 27 decembrie 2022.

Ca primar, îți pui problema cum să faci evenimente frumoase și de calitate pentru comunitatea ta, fără să dai bani. Știu că în trecut Primăria Capitalei a dat milioane, sau alte primării de orașe, de sectoare. Anul trecut, am reușit să facem un astfel de Târg de Crăciun, pentru care nu am dat niciun ban. A avut foarte mare succes și oamenii au venit cu plăcere, dar nu am fost mulțumit de nivelul de calitate.

Lucrăm cu niște oameni care se pricep la mari festivaluri, sunt foarte buni la a promova, la a aduce vendori de calitate, sunt foarte buni la a organiza astfel de lucruri. Untold Universe n-a mai organizat târguri de Crăciun, dar industria e aceeași. Îi ajutăm pe organizatori cu tot ce este nevoie, desigur, nu lăsăm toată povara pe ei. Târgul se va autofinanța, va aduce bani la buget.

Totul e gândit ca să iasă bine. Am emoții, a transmis Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

West Side Christmas Market
West Side Christmas Market / Sursă foto: PS6

Cum va arăta târgul

West Side Christmas Market va fi organizat în Parcul Drumul Taberei, mai exact în cuva lacului secat. Acesta va fi transformat în Satul Moșului. Primăria Sectorului 6 a anunțat nu doar târgul va fi decorat, ci întreg parcul va fi amenajat și împodobit cu luminițe festive.

Intrarea în târg va fi liberă, iar bucureștenii se vor putea bucura de:

  • Seri cu muzică,
  • Concerte,
  • Spectacole pentru cei mici,

Primăria Sectorului 6 a anunțat că programul va fi transmis în perioada următoare. De asemenea, în interiorul West Side Christmas Market vor fi amplasate următoarele:

  • Roată de 33 de metri înălțime – de aici va putea fi admirat tot peisajul de poveste,
  • Un carusel cu personaje pentru cei mici,
  • Un patinoar de 660 de mp.

Vizitatorii vor putea cumpăra tot felul de produse precum obiecte hand-made, cadouri pentru cei dragi, bijuterii, preparate tradiționale și dulciuri. În total vor fi amenajate 60 de căsuțe dedicate comercianților.

Cookies