BAZAR

H&M intră în Bucureşti cu cinci magazine, în această primăvară. VEZI AICI UNDE

Cele trei magazine H & M Hennes & Mauritz AB vor funcţiona în Băneasa Shopping City, unde deschiderea oficială este planificată pentru data de 31 martie 2011, la care se adaugă cele din centrele comerciale Plaza Romania şi Bucureşti Mall care vor fi inaugurate pe 8, respectiv 15 aprilie 2011.

În magazinele H&M se vor regăsi articole vestimentare în cele mai noi tendinţe. Colecţiile pentru femei reinventează hainele clasice, punând accent pe modelele anilor ’60 şi ’70, cu forme scurte şi intens colorate, sau lungi şi elegante. Colecţiile pentru bărbaţi conţin articole care pot fi purtate atât ziua cât şi seara. Preţurile produselor disponibile în România vor varia între 39,3 lei pentru cămăşi bărbăteşti şi 129,9 lei pentru jachete de femei. Rochiile lungi de vară, jeans-ul şi pantalonii pentru femei vor fi disponibili la preţul de 89, 9 lei, în timp ce cămăşile de damă vor costa 59,9 lei.

„Sezonul de primăvară-vară reinventează piesele clasice favorite ale femeilor, iar garderoba este plină de articole perfecte care au fost restilizate şi regândite pentru a crea look-uri complet noi. Se remarcă o preferinţă către funcţionalitate, atât în alegerea materialelor, cât şi a formelor, iar multe dintre fibrele folosite sunt fie organice, fie reciclate”, au precizat reprezentanţii H&M România într-un comunicat remis la redacţie.

Potrivit oficialilor H&M, în ziua deschiderii fiecărui magazin, primii 100 de clienţi vor primi un „fashion card” în valoare de 80 lei, care va putea fi folosit în orice unitate proprie de vânzare a companiei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button