H&M funcţionează de azi şi în Plaza România

de:
08 apr. 2011
0 afișări
H&M funcţionează de azi şi în Plaza România

Primii 100 de clienţi ai magazinului H&M din Plaza România au primit un card de cumpărături în valoare de 80 lei, care va putea fi folosit în orice unitate proprie de vânzare a companiei.

În magazinele H&M se găsesc atât colecţiile pentru femei care reinventează hainele clasice, punând accent pe modelele anilor ’60 şi ’70, cu forme scurte şi intens colorate, sau lungi şi elegante, cât şi colecţiile pentru bărbaţi ce conţin articole care pot fi purtate atât ziua cât şi seara.

Preţurile produselor disponibile în România variază între 39,3 lei pentru cămăşi bărbăteşti şi 129,9 lei pentru jachete de femei. Rochiile lungi de vară, jeans-ul şi pantalonii pentru femei sunt disponibili la preţul de 89, 9 lei, în timp ce cămăşile de damă costă 59,9 lei.

La inaugurarea primului magazin H&M, în AFI Palace Cotroceni, aproape 8.000 de persoane au vizitat unitatea în prima zi de la lansarea oficială în România, din care 1.000 de bucureşteni s-au aşezat la coadă cu câteva ore mai devreme.

Sociologii apreciază că isteria care i-a cuprins pe bucureşteni la deschiderea unităţii din AFI Palace este justificată prin faptul că „o categorie socială ridicată nu stă la coadă pentru chilipiruri”.

Magazinele H&M funcţionează în Capitală în AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Băneasa Shopping City şi Plaza România. Pe 15 aprilie 2011 urmează să fie deschis oficial şi magazinul din Bucureşti Mall.

Cookies