BAZAR

H&M deschide azi un nou magazin în Băneasa

Ca şi la celelalte două magazine deschise în AFI Palace Cotroceni şi Unirea Shopping Center, primii 100 de clienţi care vor trece pragul retailer-ului vor primi tichete de cumpărături în valoare de 80 de lei fiecare.

La inaugurările anterioare, clienţii s-au aşezat la rând cu câteva ore înainte de deschiderea oficială, în prima zi de cumpărătuuri la H&M din AFI Palace Cotroceni fiind prezenţi aproximativ 8.000 de bucureşteni.

Magazinul H&M  din Unirea a fost vizitat de alte 1.200 de persoane, printre care reprezentanţii presei şi vedete ale lumii mondene a Bucureştiului, printre care Andi Moisescu, Andreea Esca, Jojo, Smiley şi Laura Cosoi, Iulia Vântur, Andrea Raicu, Oana Roman.

Pe data de 8 aprilie urmează să fie inaugurat al IV-lea magazin H&M în Vitan Mall, o altă unitate deschizându-şi porţile porţile la jumătatea lunii aprilie în Plaza.

Preţurile din magazinele H&M variază de la 39,90 RON pentru top-urile sau fustele pentru femei, la 89.90 RON pentru jeanşi de damă. Jeanşii pentru bărbaţi pot fi găsiţi la preţul de 99.90 RON, în timp ce cardiganele sunt disponibile la preţul de 39.90 RON.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button