H&M anunţă cardul cadou pentru România

de:
11 nov. 2010
3 Afișari
H&M anunţă cardul cadou pentru România

“Cardurile cadou H&M sunt acum disponibile în magazinele noastre. Este suficient să încărcaţi cardul cadou la orice casă a magazinelor H&M cu orice sumă cuprinsă între 1 RON şi 250 RON”, este anunţul retailerului pe pagina de internet, conform Money.ro.

Problema este că magazinele H&M încă nu s-au lansat în România, ele urmând să se deschidă abia în 2011. Operatorul suedez de retail H&M va deschide primele sale magazine în AFI Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Plaza România, Bucharest Mall, Unirea Shopping Center, toate în Bucureşti.

Totuşi, de pe siteul H&M poţi afla încă de pe acum cum să foloseşti cardul cadou. Pentru folosire, utilizatorul trebuie să aducă acest card la orice casă din magazinele H&M şi să solicite încărcarea lor cu suma dorită, cuprinsă între 1 lei şi 250 de lei. Ulterior, cardul poate fi folosit pentru a achita integral sau parţial orice produs achiziţionat din magazinele retailerului suedez, după care suma va fi scăzută de pe card, iar soldul disponibil va fi ataşat pe chitanţă. Nu se acordă rambursări sau rest, iar soldul disponibil va putea fi utilizat la următoarea tranzacţie.

De asemenea, posesorii cardului pot verifica soldul pe pagina de internet a H&M sau în magazine, iar reîncărcarea se face în orice magazin H&M. Cardul cadou este activ 24 de luni de la data ultimei tranzacţii.

Cookies