Hipermarket-ul Leclerc intră în Bucureşti, anul viitor

de:
19 dec. 2011
0 Afișari
Hipermarket-ul Leclerc intră în Bucureşti, anul viitor

Bulevardul Theodor Pallady din Sectorul 3 al Capitalei va atrage investiţii de peste 500 de milioane de euro în următorii doi ani. Întreprinzătorii vor veni, în special, din domeniul auto şi din zona de retail, adică magazine de mare suprafaţă.

„Acolo, în 2-3 ani, se vor mai investi cel puţin 500 de milioane de euro. Vorbesc de investiţii care vor fi făcute în mod cert, în principal pe zona de retail, adică magazine de mare suprafaţă, dar se vor deschide şi reprezentanţe auto şi magazine de piese auto. Cred că vor apărea şi hoteluri”, a declarat arhitectul-şef al Sectorului 3, Ștefan Dumitraşcu, citat de Mediafax.

Magazinele Real, Metro şi Decathlon din zona Theodor Pallady reprezintă investiţii deja finalizate şi însumează peste 200 de milioane de euro.
De asemenea, piaţa românească va beneficia, de anul viitor, de reţeaua franceză de hipermarketuri Leclerc, iar primul centru comercial va fi construit pe locul fostei fabrici de substanţe chimice, Chimopar, de pe Bulevardul Theodor Pallady.

Terenul pe care se afla uzina este de mare interes şi pentru grupul grecesc Yioula Glassworks, proprietarul Stirom Bucureşti, producător de ambalaje din sticlă, care intenţionează să dezvolte un proiect pe acea suprafaţă.

Cookies