ARHIVA B365

Reacţia Hexi Pharma după ce Dan Condrea a murit: „Suntem încă în şoc şi nu ne putem reveni”

Decesul patronului Hexi, Dan Condrea, care a avut loc duminică seara, a şocat pe toată lumea”, transmit reprezentanţii firmei, printr-un comunicat de presă.

„Dan ne ajuta pe fiecare, indiferent de problemă. Într-adevăr, nu era cea mai deschisă persoana şi nu ii plăcea vorba multa şi fără rost, dar era un om. Suntem încă în şoc şi nu ne putem reveni. Tot ce putem spune e ca le transmitem membrilor familiei sincere condoleanţe„, se menţionează în comunicatul firmei.

De asemenea, aceştia îi fac şi o scurta descriere, precizând că era „un familist convins, cu o existenţă relativ modesta, ce şi-a dorit linişte şi nu a căutat atenţia nimănui. Îşi creştea ambii copii cu drag şi a făcut sacrificii pentru asta, chiar şi atunci când viaţa l-a lovit şi a trebuit să divorţeze. Era un om dedicat muncii şi dedicat celui de-al treilea copil al său – Hexi Pharma. Lucra zilnic câte 12 ore şi avea grijă ca atmosfera să fie plăcută pentru toată lumea. Îşi dorea ca angajaţii lui să se simtă cât mai bine, iar de fiecare dată când unul dintre ei avea o problema, Dan era primul care sărea in ajutor. Modest şi timid, Dan nu relaţiona uşor cu persoanele noi, ba mai mult, era retras şi prefera să gândească de zece ori înainte sa vorbească. Unii cred că asta era principalul motiv pentru care nu era favoritul multor persoane”.

Dan Condrea, patronul companiei Hexi Pharma, în vârstă de 41 de ani, a încetat din viaţă duminică, 22 mai, într-un accident de maşină produs între localităţile Corbeanca şi Buftea, se mai arată în comunicat.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button