Helmuth Duckadam: „Premisele mele pentru fotbalul românesc sunt SUMBRE”

de:
04 mai 2016
0 Afișari
Helmuth Duckadam:

”Premisele mele pentru fotbalul românesc sunt sumbre. În trei ani vom ajunge un campionat de amatori, pentru că nimeni nu va mai investi, toate echipele au probleme. Probabil anul viitor vor mai intra în insolvență 3-4 cluburi și atunci vom putea face un campionat de amatori”, a spus Duckadam, care în prezent este președinte de imagine al clubului Steaua, scrie Agerpres.

El a menționat că va încerca să discute cu ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, despre problema siglei și a stadionului din Ghencea.

„E un moment deosebit pentru că se împlinesc 30 de ani. Domnul ministru m-a convins să vin azi aici și apoi i-am explicat și domnului Becali, care m-a înțeles chiar dacă sunt aceste probleme. I-am explicat dânsului că trebuie să fiu aici alături de colegii mei și mă bucur că a acceptat. Vreau să vorbesc cu domnul ministrul Apărării, să îl întreb de ce la Dinamo se poate rezolva problema și la noi nu se poate. E păcat. Pe mine m-a deranjat faptul că cineva, care nu știu câtă legătură are cu fotbalul, a cerut la LPF și FRF desființarea echipei Steaua la care am jucat și eu. Și cu așa ceva nu pot fi de acord niciodată și mă voi lupta până în pânzele albe”, a menționat Duckadam.

Jucătorii, antrenorii și tehnicienii echipei de fotbal Steaua din 1986 au fost sărbătoriți, marți seara, la aniversarea a 30 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni în cadrul unei festivități organizate de Clubul Sportiv al Armatei la Cercul Militar Național din Capitală.

Helmuth Duckadam, Miodrag Belodedici, Adrian Bumbescu, Ilie Bărbulescu, Gavril Balint, Ladislau Boloni, Mihail Majearu, Marius Lăcătuș, Anghel Iordănescu, Marin Radu II, Anton Weissenbacher, Tudorel Stoica și Emeric Ienei au primit din partea Clubului Sportiv al Armatei Steaua câte o diplomă de excelență și un trofeu replică a Cupei Campionilor Europeni.

De la festivitate au lipsit foștii jucători Victor Pițurcă, Ștefan Iovan și Dumitru Stângaciu, toți aflați în străinătate la echipele pe care le antrenează.

Cookies