Helmuth Duckadam de urgenţă la spital

de:
07 sept. 2012
0 Afișari
Helmuth Duckadam de urgenţă la spital

Helmuth Duckadam a solicitat joi seară intervenţia de urgenţă a medicilor din Constanţa, după ce a acuzat dureri în zona inimii în timp ce se afla în vacanţă pe Litoral. El a fost internat de urgenţă în secţia de chirurgie cardiovasculară din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa, potrivit Realitatea TV.

După mai multe investigaţii s-a descoperit că fostul portar al echipei Steaua Bucureşti are probleme în zona inimii, legate de un cheag de sânge ce îi blochează o arteră radială. Duckadam a fost supus, în cursul zilei de vineri, unei intervenţii medicale de urgenţă la mâna dreaptă.

După finalizarea operaţiei, Duckadam a declarat reporterilor Realitatea TV că este puţin ameţit, dar se simte bine. Duckadam a mai spus că, dacă este posibil, ar prefera să plece la Bucureşti sâmbătă şi să nu mai aştepte până luni.

Cu privire la accident, Helmuth Duckadam a declarat că, joi seară, se afla cu fiica sa în vârstă de patru ani pe faleză şi că a vrut să o ia în spate. „M-am forţat un pic”, a spus Duckadam, menţionând că, date fiind şi „problemele anterioare”, un cheag de sânge i-a blocat circulaţia la antebraţ. El a relatat că a chemat Salvarea, care a venit foarte repede şi l-a transportat la spital.

Viaţa fostului jucător de fotbal nu a fost pusă în pericol, iar gradul de risc al intervenţiei chirurgicale este relativ scăzut, potrivit lui Dan Căpăţână, manager al Spitalului Judeţean Constanţa.

Cadrele medicale sunt optimiste cu privire la starea de sănătate a lui Helmuth Duckadam, existând posibilitatea ca acesta să fie externat chiar sâmbătă. 

Cookies