ȘTIRI

Helmuth Duckadam a fost externat din spital

Fostul fotbalist a reuşit să depăşească problemele mai vechi pe care le avea la braţ. „Surpriza a fost şi pentru mine. După trei săptămâni de spitalizare mă bucur că am reuşit să fiu din nou acasă şi să petrec sărbătorile alături de familie. Am voie să gust din fiecare preparat, dar într-o limită acceptabilă, am dat vreo 16 kilograme jos şi îmi doresc să mai slăbesc încă 10 kg, am prea multe”, a declarat celebrul fotbalist, scrie rtv.net.

„Sunt foarte norocos: mâine vine fiica mea din SUA şi vom pleca cu toţii la Cheile Grădiştei, unde marţi organizăm un meci de fotbal. Sper să ne simţim bine”, a conchis Helmuth Duckadam.

Duckadam s-a internat pentru a-şi face mai multe analize şi pentru că acuza dureri în piept. „Prezenta fenomene de angină şi tulburare de ritm cardiac. Joi va face coronarografie. În funcţie de rezultatele investigaţiilor, se va stabili dacă pacientul va fi supus unei intervenţii chirurgicale pe cord”, au spus medicii din echipa care se ocupă de Helmuth Duckadam.

Helmuth Duckadam a fost operat în 25 septembrie 2012, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, pentru eliminarea cheagurilor de sânge de pe artera braţului drept şi introducere a unei grefe pe porţiunea de arteră subţiată.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button