BAZAR

HELL’S KITCHEN IADUL BUCATARILOR, IERI, LUNI, 13 OCTOMBRIE 2014. Cine e cel mai dur dintre jurați

HELL’S KITCHEN IADUL BUCĂTARILOR, AZI, LUNI, 13 OCTOMBRIE 2014. Catalin Dumitrescu devine „omul cel rau” de vreme ce refuza in numeroase randuri preparatul gatit de bucatari. Este vorba despre un aparent risotto usor de gatit insa standardele juratilor sunt deja proverbiale. Competitia devine din ce in ce mai crancena astfel incat cresc si pretentiile celor trei jurati, scrie mondonews.ro.

HELL’S KITCHEN, ANTENA 1, LUNI, 13 OCTOMBRIE, ora 20:30. Tensiunea isi pune amprenta asupra competitiei astfel incat nu intarzie sa apara victimele. Tavi este unul dintre cei marcati profund de probele la care a fost supus.

HELL’S KITCHEN IADUL BUCĂTARILOR, AZI, LUNI, 13 OCTOMBRIE 2014.„Sunt prost, pun prea mult suflet. Ma doare, mor, ma consum ca prostul, imi arat slabiciunile”, a fost auzit Tavi, printre lacrimi.

HELL’S KITCHEN, ANTENA 1, LUNI, 13 OCTOMBRIE, ora 20:30. Cel de-al doilea service in restaurant se va lasa si cu laude din partea lui chef Dumitrescu, astfel ca unele preparate vor fi catalogate drept delicioase. Acesta ii va bucura pe concurenti cu câte un „bravo! ” sau „felicitari”, cuvinte mai mult decat necesare pentru a le ridica moralul. De la o proba la alta, concurentii arata ca au mai invatat ceva si ca, treptat, descopera in ei calitati necesare unui bucatar al unui restaurant de lux. Cu toate acestea, seara se va incheia si cu o eliminare.

HELL’S KITCHEN, ANTENA 1, LUNI, 13 OCTOMBRIE, ora 20:30. Cei ramasi in cursa isi vor testa abilitatile de a recunoaste ingrediente, intr-un test de degustare pus la cale de cei trei jurati. Cu doua simturi anihiliate, vazul si auzul, concurentii primesc sarcina de a recunoaste, pe rând, diverse ingrediente, test care le va pune la grea incercare simturile si taletul de a depista, ca adevarati bucatari, texturi si gusturi.

HELL’S KITCHEN IADUL BUCĂTARILOR, AZI, LUNI, 13 OCTOMBRIE 2014. Concurentii si-au pus si porecle. Astfel, Valentin a primit porecla de Macho Man, fiind mereu preocupat de cum ii sta parul. Mihaela a primit numele de Rambo, de la bandana pe care a purtat-o pe cap, iar uneori ceilalti concurenti o strigau Sweety Mommy, pentru ca a fost mereu mamoasa si avea grija de ceilalti: „Probabil datorita vârstei mi-au zis asa, din câte stiu am fost cea mai mare din casa, sau datorita supei pe care am gatit-o pentru noi, la un moment dat, in casa. Nu mai stiu, oricum m-am trezit cu porecla scrisa pe tabla din casa”, isi aminteste Mihaela.

HELL’S KITCHEN IADUL BUCĂTARILOR, AZI, LUNI, 13 OCTOMBRIE 2014.Cu un nume precum Kinga Tanko, aceasta si-a atras repede porecla de Unguroaica, in vreme ce moldoveanca Elena a fost alintata Lena.

HELL’S KITCHEN, ANTENA 1, LUNI, 13 OCTOMBRIE, ora 20:30. Frumoasa Andreea a fost imediat comparata cu Fiona, celebrul personaj de desene animate, in vreme ce Catalin si-a adjudecat numele de Varu’. Tavi e cel care s-a pricopsit cu porecla Microscop, atent mereu la fiecare milimetru al farfuriei, iar Dany a fost foarte des strigat Mot, porecla care i se trage de la un plating nu tocmai reusit pe care l-a prezentat juratilor.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button