HELL’S KITCHEN, 22 SEPTEMBRIE 2014: Surprize la prima ediție HELL’S KITCHEN-IADUL BUCĂTARILOR

de:
22 sept. 2014
2 Afișari
HELL'S KITCHEN, 22 SEPTEMBRIE 2014: Surprize la prima ediție HELL'S KITCHEN-IADUL BUCĂTARILOR

HELL’S KITCHEN, 22 SEPTEMBRIE 2014, ANTENA 1:

Prima ediție „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” aduce la Antena 1 și prima probă culinară din concurs: signature dish. Fiecare dintre cei 20 de concurenți are sarcina de a găti acel preparat care îl reprezintă, acel fel cu care speră să impresioneze pretențioasele papile gustative ale juraților și care să îi facă demni de tunica de bucătar. Despre ce farfurii este vorba și ce reacții vor avea chefii atunci când vor degusta, telespectatorii Antena 1 vor descoperi luni, 22 septembrie, de la ora 20.30, informează jurnalul.ro.

HELL’S KITCHEN, 22 SEPTEMBRIE 2014, ANTENA 1:

Prima ediție a show-ului nu este lipsită de emoții pentru că una dintre concurente va avea nevoie de intervenția medicilor. Așa se face că la fața locului va sosi Salvarea, pentru a-i acorda acesteia asistența necesară. Cert este că intervenția medicilor se va încheia cu o decizie neașteptată pentru show. Despre ce este vorba, cei care vor urmări „Hell’s Kitchen” vor afla luni, de la 20.30.

HELL’S KITCHEN, 22 SEPTEMBRIE 2014, ANTENA 1:

Bucuria și mândria de a se afla în acest concurs a fost fără margini pentru toți cei 20 de participanți, iar una dintre concurente a dorit să imortalizeze această experiență. Așa se face că imediat ce a aflat că va face parte din show, o concurentă nu a stat pe gânduri și și-a tatuat pe corp sigla emisiunii de la Antena 1.

Cookies