Hâț, poliția! Dorian Popa, prins drogat la volanul unui Lamborghini pe care-l conducea pe lângă București | Surse: Era în halat

28 oct. 2023
2172 Afișari
Hâț, poliția! Dorian Popa, prins drogat la volanul unui Lamborghini pe care-l conducea pe lângă București | Surse: Era în halat
Hâț, poliția! Dorian Popa, prins drogat la volanul unui Lamborghini pe care-l conducea pe lângă București | Surse: Era în halat. Sursa foto: Facebook/ Dorian Popa

Dorian Popa a fost prins drogat la volanul unui Lamborghini. Artistul a fost condus la spital pentru prelevarea probelor biologice. De vineri seară, influencerul a rămas fără permis, iar oamenii legii au deschis dosar penal. Potrivit unor surse, acesta era îmbrăcat doar cu un halat.

Dorian Popa, prins drogat la volanul unui Lamborghini

Totul s-a petrecut vineri seară, 27 octombrie, ora 21:15, în localitatea Domnești din județul Ilfov.

La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domneşti, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive, transmite IPJ Ilfov, sâmbătă, 28 octombrie, potrivit News.ro.

Conform sursei citate, testarea nu poate fi probă în cadrul dosarului penal, iar șoferul a fost transportat la o unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Artisul a rămas fără permis și s-a ales cu dosar penal

IPJ Ilfov transmite că șoferul a rămas fără permis de conducere, iar oamenii legii au deschis un dosar penal:

În cauză, conducătorului auto i-a fost reţinut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, au mai transmis oamenii legii.

Potrivit unor surse judiciare, șoferul prins drogat la volan este Dorian Popa, care a fost oprit aproape de casă. El mergea până la magazin să cumpere ceva, conform News.ro.

Artistul ar fi ieșit pozitiv la canabis și le-a spus polițiștilor că se întorcea de la o petrecere și nu consumase nicio substanță interzisă, doar inhalase. Influencerul era îmbrăcat doar în halat și lenjerie.

Dorian Popa are 35 de ani și este vlogger, compozitor, dansator, cântăreț și actor.

Cookies