HARTA celor mai PERICULOASE treceri de pietoni din Capitală, făcută de poliţişti

de:
18 oct. 2019
2 Afișari
HARTA celor mai PERICULOASE treceri de pietoni din Capitală, făcută de poliţişti

Anual, sute de pietoni sunt loviţi de maşini. Mulţi suferă răni grave, iar zeci mor pentru că sunt loviţi pe trecerea de pietoni.

Doar în primele nouă luni ale acestui an, 58 de oameni au fost omorâţi pe trecerile de pietoni. 412 au supravieţuit, dar au fost răniţi grav.

Din noiembrie şi până în martie, când ziua e mai scurtă, sunt înregistrate cele mai multe accidente.

CITEŞTE ŞI Au fost trasate primele treceri de pietoni 3D, în Capitală. UNDE sunt amplasate

Trei treceri de pietoni 3D au fost amenajate în București pentru a-i determina pe șoferi să încetinescă. Evenimentul a avut loc de „Ziua europeană fără accidente rutiere mortale”. DETALII, AICI. 

UNDE de produc cele mai multe accidente pe trecerile de pietoni, în Capitală

Potrivit poliţiştilor, cel mai des, accidentele se produc pe trecerile de pietoni din cartierele Berceni, Militari, Pantelimon şi Crângaşi.

Trecerile de pietoni de pe Şoseaua Turda sunt cele mai periculoase din Capitală. Şi asta pentru că şoferii vin cu viteză dinspre Podul Grand şi uită să mai acorde prioritate pietonilor.

Pentru a conştientiza pericolul, şoferii au fost astăzi traşi pe dreapta de poliţiştii care au împărţit pliante şi le-au arătat clipul de promovare a noii campanii: „Conduceţi cât mai prudent, să adaptaţi viteza în funcţie de condiţiile de drum”.

Sursa: observator.tv

Cookies