HARTA | TPBI: Linia navetă 662 înlocuiește, între 2-6 septembrie, liniile de troleibuz 61 și 62. Acestea sunt suspendate pentru lucrări la rețeaua de termoficare pe Bd. Iuliu Maniu

01 sept. 2023
3463 afișări
HARTA | TPBI: Linia navetă 662 înlocuiește, între 2-6 septembrie, liniile de troleibuz 61 și 62. Acestea sunt suspendate pentru lucrări la rețeaua de termoficare pe Bd. Iuliu Maniu
HARTA | TPBI: Linia navetă 662 înlocuiește, între 2-6 septembrie, liniile de troleibuz 61 și 62. Acestea sunt suspendate pentru lucrări la rețeaua de termoficare pe Bd. Iuliu Maniu. Sursa foto: Facebook/ TPBI

Se fac lucrări la rețeaua de termoficare pe Bd. Iuliu Maniu, iar TPBI anunță că, în perioada 2-6 septembrie, linia navetă de autobuz 662 înlocuiește liniile de troleibuz 61 și 62 ce vor fi suspendate.

Linia navetă 662 înlocuiește liniile de troleibuz 61 și 62

TPBI: linia navetă 662 înlocuiește, în perioada 2-6 septembrie, liniile de troleibuz 61 și 62, care vor fi suspendate, anunță Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) într-un comunicat.

În perioada 1 septembrie 2023 (începând cu ora 21:00) – 6 septembrie 2023, ca urmare a începerii lucrărilor la rețeaua de termoficare pe Bulevardul Iuliu Maniu, între Strada Floare Roșie și Strada Apusului, liniile de troleibuz 61 și 62 vor fi suspendate. În zona în care se desfășoară lucrările vor exista restricții de circulație pe sensul spre ieșirea din București, traficul rutier urmând să se desfășoare în ambele direcții pe sensul opus (spre centrul Capitalei).

Astfel, TPBI anunță că, pentru preluarea călătorilor, a dispus să fie înființată linia navetă de autobuz 662, care va funcționa în perioada 02 septembrie – 06 septembrie 2023 pe următorul traseu:

  • „Grup Școlar Auto”, Bd. Iuliu Maniu, Str. Lujerului, rond Cora Lujerului, Bd. Iuliu Maniu, stația „Lujerului‟, cu întoarcere pe Bd. Iuliu Maniu, până la „Grup Școlar Auto”.

Pe sensul spre „Grup Școlar Auto”, autobuzele liniei navetă 662, dar și autobuzele liniilor 136, 137, 138, 336 și N115 nu vor opri în stațiile „Valea Lungă” și „Apusului”, acestea fiind suspendate în perioada lucrărilor.

HARTA

Sursa foto: Facebook/ TPBI
Sursa foto: Facebook/ TPBI

Restricții de circulație pe Bd. Iuliu Maniu

Primăria Sectorului 6 îi anunță pe șoferi că Brigada Rutieră va institui restricții de circulație, începând de vineri seară, 1 septembrie, de la ora 21:00, pe Bd. Iuliu Maniu, între str. Floare Roșie și str. Apusului (sensul de ieșire din Capitală).

Traficul rutier se va desfășura în ambele direcții de mers, pe sensul opus, pe două benzi de circulație, iar restricțiile sunt valabile până pe 6 septembrie, inclusiv.

Aceste restricții sunt necesare pentru ca lucrările la rețeaua de termoficare, realizate de Termoenergetica, să se desfășoare în bune condiții.

Pentru că este un bulevard aglomerat, colegii de la Poliţia Locală Sector 6 au solicitat Brigăzii Rutiere să intervină și să facă un plan comun pentru fluidizarea circulației în zonă.

  • Astfel, banda care va prelua traficul din ambele sensuri va fi semaforizată;
  • Intersecțiile adiacente, Cernișoara cu Iuliu Maniu și Iuliu Maniu cu Apusului vor fi asigurate cu echipaje de la Brigada Rutieră și de la Serviciul Circulație din cadrul Poliției Locale S6. Acestea vor lucra împreună în intersecție.

În funcție de situație, polițiștii locali vor asigura și următoarele intersecții, a transmis PS6 pe Facebook.

Cookies