HARTA | TPBI: Linia 625 va funcționa pe un traseu modificat, începând de sâmbătă, 26 august

24 aug. 2023
5873 afișări
HARTA | TPBI: Linia 625 va funcționa pe un traseu modificat, începând de sâmbătă, 26 august
HARTA | TPBI: Linia 625 va funcționa pe un traseu modificat, începând de sâmbătă, 26 august. Sursa foto: Facebook/ TPBI

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) îi anunță pe călători că, începând de sâmbătă, 26 august 2023, linia 625 va funcționa pe un traseu modificat.

TPBI spune că această modificare a fost făcută pentru a evita ambuteiajele frecvente de pe Str. Răzoare, Șos. Panduri și Bd. Geniului, dar și pentru a le oferi călătorilor o legătură facilă cu metroul – stația „Orizont”.

TPBI: Linia 625 va funcționa pe un traseu modificat

De sâmbătă, linia 625 va funcționa între „Depoul Militari” și Drumul Sării, anunță TPBI într-un comunicat.

Astfel, începând de sâmbătă, 26 august 2023, linia navetă de autobuz 625 va avea un traseu modificat, din Bd. Timișoara, pe Drumul Sării, până la stația „Drumul Sării”. Întoarcerea se va face pe Drumul Taberei, Bd. General Paul Teodorescu, Bd. Timișoara, apoi traseul actual.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a luat această măsură pentru evitarea ambuteiajelor ȋnregistrate frecvent pe Str. Răzoare, Șos. Panduri și Bd. Geniului, dar și pentru a le oferi utilizatorilor o legătură facilă cu metroul, la stația „Orizont”.

Noul traseu

Începând de sâmbătă, autobuzele liniei navetă 625 vor circula pe următorul traseu:

  • capătul de linie „Depoul Militari”, Str. Preciziei, Str. Valea Cascadelor, Bd. Timișoara, Drumul Sării, stația „Drumul Sării”, cu întoarcere pe Drumul Sării, Drumul Taberei, Bd. General Paul Teodorescu, Bd. Timișoara, Str. Valea Cascadelor, Str. Preciziei, capătul de linie „Depoul Militari”.

Pe noul traseu, autobuzele liniei navetă 625 vor opri în stațiile „Drumul Sării” (comună cu liniile 69, 168, 368 și N116) și „Locotenent Nicolae Găină” (comună cu liniile 69, 139, 168, 368, 487 și N116).

De asemenea, vehiculele nu vor mai efectua stația „Piața Danny Huwe”, aflată pe Bd. Geniului.

HARTA

Traseu modificat pentru linia 625. Sursa foto: TPBI
Traseu modificat pentru linia 625. Sursa foto: TPBI
Cookies