HARTA | Restricții pe Bd. Unirii duminică, 18 decembrie, în timpul unor evenimente. Orarul interdicției de circulație

16 dec. 2022
281 Afișari
HARTA | Restricții pe Bd. Unirii duminică, 18 decembrie, în timpul unor evenimente. Orarul interdicției de circulație

Bulevardul Unirii, artera rutieră de până la Piața Constituției, unde se află Târgul de Crăciun, va fi blocat duminică, 18 decembrie, până la ora 15.00.

Vă prezentăm mai jos anunțul Brigăzii Rutiere:

În data de 18 decembrie a.c., între orele 08.00 – 15.00, Asociația Arlechino Moldova în parteneriat cu ARCUB, va organiza un eveniment cultural-artistic dedicat proiectului “Festivalul de Datini și Obiceiuri de Iarnă Cetatea lui Bucur” pe Bd. Unirii.

Poliția rutieră anunță că, în acest context, se va restricționa circulația autovehiculelor, în intervalul orar 08.00 – 15.00, după cum urmează:

  • Pe Bd. Unirii, segmentul cuprins între Bd. I.C. Brătianu și Piața Constituției, pe ambele sensuri de circulație, cu permiterea traversului dinspre Splaiul Independenței spre Bd. Regina Maria, precum și pe cele două bretele adiacente Pieței Constituției, aferente Ministerului Public și Ministerul de Finanțe.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa.

Harta cu restricţii poate fi consultată pe site-ul https://bpr.politiaromana.ro.

Alte restricții de circulație sunt impuse, de vineri și în weekend, pentru Piața Constituției.

Îți recomandăm și:

 

Cookies