ARHIVA B365

HARTA PUNCTELOR NEGRE din Capitală: Unde s-au produs cele mai grave accidente rutiere

Din grabă, din neatenţie, dar mai ales din inconştienţă, mii de bucureşteni preferă să rişte decât să traverseze pe la trecerile de pietoni. Anul trecut, 28 de persoane care au trecut strada prin locuri nepermise şi-au pierdut viaţa, iar 241 au fost grav rănite. Pentru a atrage atenţia asupra zonelor periculoase, poliţiştii au întocmit o hartă a punctelor negre, notează Realitatea.net.

Tineretului, intersecţia cu bulevardele Dimitrie Cantemir şi Gheorghe Şincai. Una dintre zonele negre din capitală, unde au avut loc mai mult de trei accidente soldate cu persoane decedate şi pietoni grav răniţi.

Accidente soldate cu pierderi de vieţi omeneşti au avut loc şi în intersecţia Splaiul Indepedenţei cu Grozăveşti. Deşi sunt suficiente treceri de pietoni, bucureştenii îşi scurtează drumul prin locuri nepermise.

Zeci de evenimente tragice au avut loc şi pe bulevardele Iuliu Maniu, Mărăşeşti, dar şi pe şoselele Colentina şi Alexandriei. Autorităţile au luat măsuri, dar pietonii sunt greu de oprit.

Doar norocul a făcut ca în 2013 pietonii care traversează neregulamentar să nu fie loviţi de maşini în intersecţia de la Bucur Obor. În ciuda pasajului subteran, creat special pentru ei, mulţi încă mai sar gardurile de protecţie şi traversează pe unde vor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button