HARTĂ | Eficientizarea liniei 385. TPBI: Autobuzele vor circula pe un traseu mai direct în zona Piața Unirii

23 mart. 2023
7683 Afișari
HARTĂ | Eficientizarea liniei 385. TPBI: Autobuzele vor circula pe un traseu mai direct în zona Piața Unirii
HARTĂ | Eficientizarea liniei 385. TPBI: Autobuzele vor circula pe un traseu mai direct în zona Piața Unirii. Sursa foto: ratb.stfp.net

TPBI îi anunță pe călători că a decis eficientizarea liniei 385. Începând de sâmbătă, autobuzele vor circula pe un nou traseu, mai direct, în zona Piața Unirii.

Autobuzele liniei 385. Optimizarea traseului în zona Piața Unirii

Linia 385 va circula, de sâmbătă, pe un traseu mai direct în zona Pieței Unirii, anunță TPBI într-un comunicat de presă.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) transmite că a decis să eficientizeze traseul pe care circulă autobuzele liniei 385, prin optimizarea în zona Piața Unirii din Capitală.

Traseul optimizat

Începând de sâmbătă, 25 martie 2023, autobuzele liniei 385 vor circula, pe sensul spre capătul de linie „Valea Oltului”, de la intersecția Strada Sfânta Vineri/ Bulevardul Mircea Vodă pe Bulevardul Mircea Vodă, Bulevardul Corneliu Coposu, Strada Halelor, Splaiul Unirii, apoi își continuă traseul actual.

Astfel, prin această modificare, linia 385 le va oferi călătorilor o legătură directă între Bulevardul Corneliu Coposu și Splaiul Independenței, pe sensul spre Podul Izvor.

Autobuzele vor opri în două noi stații

Începând de sâmbătă, 25 martie, pe traseul modificat, autobuzele liniei 385 vor opri în două noi stații:

  • stația „Matei Basarab” (comună cu autobuzele liniilor 116, 117 și 313),
  • stația „Piața Sfânta Vineri” (comună cu autobuzele liniilor 116, 117, 312, 313, 323, N103 și N106).
Sursa foto: Facebook/ TPBI
Sursa foto: Facebook/ TPBI

Alte noutăți

Începând de sâmbătă, 1 aprilie 2023, STB anunță că tramvaiele liniei 21 vor reveni pe traseul de bază, cuprins între capetele de linie „Piaţa Sf. Gheorghe” și „Pasaj Colentina”:

ca urmare a îndeplinirii condițiilor necesare pentru reluarea circulației tramvaielor în intersecția Șos. Colentina/Str. Doamna Ghica.

Tot de la 1 aprilie, linia navetă de autobuz 621, care a asigurat preluarea fluxurilor de călători pe Șoseaua Colentina, pe porțiunea de drum cuprinsă între rondul „Bucur Obor” și „Pasaj Colentina”, pe durata modificării traseului liniei 21, va fi suspendată, transmite Societatea de Transport București într-un comunicat de presă.

Cookies