HARTA celor mai bune locuri de picnic din Bucureşti

de:
25 aug. 2015
103 Afișari
HARTA celor mai bune locuri de picnic din Bucureşti

Bucureştiul îţi oferă o varietate de locuri pentru ieşirile la picnic, iar pentru o escapadă urbană nu ai nevoie decât de o companie bună, un coş de picnic, o pătură şi un cer senin. Pentru ca alegerea ta să fie una mai uşoară, Becel îţi pune la dispoziţie harta celor mai cool locuri de picnic din Capitală: Domeniul Mogoşoaia, Ferma Animalelor Pantelimon, Parcul Dendrologic USAMV, Parcul Herăstrău, Parcul Ion Voicu, Parcul Kiseleff, Acoperiş Promenada, Rezervaţia Văcăreşti, Insula din Parcul Tineretului şi chiar un balon cu aer cald ce te poate duce spre destinaţii precum Delta Neajlovului, Rezervaţia Comana, Căldăruşani sau zona de sud a Bucureştiului (Clinceni, Mihăileşti, Gorneni).

Click pe imagine pentru rezoluţie maximă

Bucureştenii sunt invitaţi şi ei să contribuie la compleltarea hărţii cu alte locuri de picnic interesante, iar sugestiile lor pot ocupa următorul loc de picnic pe hartă.

Sfaturi pentru un picnic perfect

Înainte să porneşti către destinaţia de picnic, asigură-te că ieşirea ta în aer liber va fi una de ţinut minte. Începe prin a-ţi alege un loc preferat pentru această escapadă urbană.

Ce nu trebuie să îţi lipsească din bagajul pentru picnic: pătură de picnic, un coş, lumânări anti-ţânţari, perne, tacâmuri, caserole, gentuţa termoizolantă, sandvişuri gustoase şi băuturi răcoroase. Nu uita nici de elementele de decor care pot transforma ieşirea ta la picnic într-o experienţă inedită. Ia cu tine o umbreluţă de soare, ochelarii de soare, cărţi de joc, palete de badminton sau o chitară. La final, nu uita să strângi deşeurile menajere pentru a lăsa în urmă un loc curat!

Harta celor mai frumoase 10 locuri din Bucureşti, în care oricine poate organiza un picnic (fără foc), a fost întocmită de Asociaţia Green Revolution şi Becel. Prin campania „Descoperă Bucureştiul la Picnic”, producătorul de margarină vrea să inspire oamenii să adopte un stil de viaţă sănătos, încurajând picnicul ca obicei socio-culinar, prin care fiecare se poate bucura, în mod responsabil, de natură, de o masă gustoasă şi de compania celor dragi, conform unui comunicat de presă remis B365.ro.

Cookies