Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I/ Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I

de:
25 nov. 2010
1 afișări
Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I/ Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I

Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea I” reprezinta ecranizarea primei jumatati a ultimei carti din seria „Harry Potter”. Harry, Ron si Hermione trebuie sa indeplineasca dificila misiune lasata de Dumbledore inainte de a muri: aceea de a gasi si distruge horcruxurile Lordului Voldemort. In urma cuceririi ministerului magiei de catre adeptii Lordului Voldemort, cei trei eroi devin fugari, oferindu-se o recompensa pentru cei care aduc informatii ce ajuta la prinderea lor.

Nimeni, cu exceptia lui Voldemort, nu are voie sa il ucida pe Harry, pentru ca Lordul Intunericului doreste sa il ucida personal. Datorita legaturii pe care mintea lui Harry o pastreaza cu cea a lui Voldemort, Harry afla ca acesta doreste sa gaseasca o anumita bagheta. Insa ce rol au obiectele numite Talismanele Mortii in aceasta poveste?
Au acestea oare un rol important in distrugerea celui mai intunecat vrajitor din toate timpurile? Insa intrebarea la care se poate da cel mai greu un raspuns ramane: va reusi Harry sa supravietuiasca duelului final cu Cap-de-Mort?

Cu: Emma Watson, Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Alan Rickman
Regia: David Yates.

Cookies