Hărnicia copiilor de la o școală din București, care au strâns peste 4 Kg de deșeuri reciclabile de fiecare, premiată cu panouri fotovoltaice

02 nov. 2022
154 afișări
Hărnicia copiilor de la o școală din București, care au strâns peste 4 Kg de deșeuri reciclabile de fiecare, premiată cu panouri fotovoltaice

Elevii care au strâns peste 4 Kg de deșeuri reciclabile fiecare, în decurs de două luni, au primit ca premiu de la administrația locală a Sectorului 2 tot un cadou care are ca scop: ecologia și ecosistemul. Câștigătorii competiției organizate în Sectorul 2 sunt 503 elevi de la Școala Gimnazială nr.24.

Un număr de 36 de școli din Sectorul 2 au fost înscrise în competiția “Start Joc!”, al cărei scop a fost acela de a-i implica atât pe cei mici, cât și pe cei mari în protejarea mediului înconjurător, anunță Primăria Sectorului 2.

În cadrul competiției, elevii din Sectorul 2 au colectat 17,7 tone de deșeuri reciclabile.

Campioni la colectarea separată a deșeurilor reciclabile sunt cei 503 elevi de la Școala Gimnazială nr. 24. Aceștia au strâns timp de două luni 4,6 kg/elev de deșeuri reciclabile – plastic, hârtie și carton – ocupând astfel locul 1 în clasamentul competiției „Start Joc!”.

”Efortul elevilor și al părinților, al personalului didactic și administrativ va fi premiat prin dotarea școlii cu panouri fotovoltaice și cu infrastructura necesară pentru folosirea lor. Acestea vor fi montate și puse la dispoziția școlii, până la finalul lunii noiembrie.”, precizează Primăria Sectorului 2.

Îți recomandăm și:

 

Cookies