BAZAR

„Harlem Shake” – noul Gangnam Style? Noua modă care a cucerit Internetul VIDEO

Anul 2013 se pare însă că va fi al unei alte melodii – „Harlem Shake” – care a provocat deja isterie pe Internet. Startul l-a dat un blogger, cu un clip publicat pe Youtube, în care câţiva tineri costumaţi apar dansând pe melodia respectivă.

Autorul melodiei „Harlem Shake” este DJ şi producătorul muzical Baauer. „Este o nebunie. Tot ce am făcut eu a fost să compun melodia, deci este cam ciudat pentru mine ce se întâmplă. Eu am creat-o, dar ea a fost crescută de alţii şi acum este ca şi cum copilul meu adoptat s-ar fi întors la mine”, a declarat Baaue (23 de ani)r, pe numele său Harry Rodrigues, citat de www.thedailybeast.com.

Conceptul videoclipului a fost repede copiat, pe Internet apărând mii de filmuleţe sub denumirea „Harlem Shake”.

„Harlem Shake” se bucură de un mare succes, însă, spre deosebire de Gangnam Style, acesta nu poate fi cuantificat la fel de uşor în număr de accesări, deoarece pe Internet apar peste 40.000 de videoclipuri separate care copiază modelul iniţial. Printre cei care au postat filmuleţele, ce au o durată de aproximativ 30 de secunde, se numără echipa de la TODAY show, de la The Daily Show şi The Colbert Report, modelele de la Sports Illustrated şi chiar şin batalion din armata norvegiană.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button