Happy Kids Fest

Happy Kids Fest

Expopedia International va invita sa celebrati sarbatoarea copilariei. Sun Plaza Shopping Center se transforma in univers de poveste si ii invita pe toti cei care-i trec pragul sa se transforme in personaje si sa se lase patruns de atmosfera de basm din lumea celor mai fericiti copii. Happy Kids Fest este un eveniment pentru copilul din noi, iar parola de acces este joaca.

Copiii de toate varstele sunt asteptati sa pătrunda in cel mai mare loc de joaca animat de personaje si de ingrediente care sa le faca sarbatoarea perfecta: spectacole, concursuri, premii, muzica, jucarii, dulciuri delicioase si gustari sanatoase – nimic nu lipseste de la Happy Kids Fest. Expopedia International va invita sa deveniti, impreună cu noi, vrajitorii care transforma in realitate atat visele celor mici cat si asteptarile celor mari.

Centrul de joaca „Bambini” ii va antrena pe prichindei in cele mai creative indeletniciri. Copiii vor invata sa confectioneze o morisca de vant, un far marin, o cocarda de pus in piept cu mesajul “Sunt cel mai cuminte copil!”, flori cu acadele, tablouri din seminte sau bijuterii din margele, satin si organza.

Accesul vizitatorilor este gratuit.

Program: 10:00 – 22:00