Haosul pe DN1, drumul nostru de la București la munte, a început mai devreme vinerea asta. Un carambol cu 7 mașini a blocat două ore traficul spre Capitală

18 nov. 2022
256 Afișari
Haosul pe DN1, drumul nostru de la București la munte, a început mai devreme vinerea asta. Un carambol cu 7 mașini a blocat două ore traficul spre Capitală
Haosul pe DN1, drumul nostru de la București la munte, a început mai devreme vinerea asta. Un carambol cu 7 mașini a blocat două ore traficul spre Capitală. Imagine simbol: Unsplash

Centrul Infotrafic a anunțat că, 7 mașini au fost implicate într-un carambol pe DN1, vineri, la amiază. 13 adulți și un minor se aflau în autovehicule. Traficul rutier spre București a fost reluat după aproape 2 ore.

Carambol pe DN1. 7 mașini au fost implicate în accident

Vineri, 18 noiembrie, în jurul orei 11:55, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că pe DN 1 Ploiești-Brașov, în localitatea Bănești, județul Prahova, pe sensul de mers către București, a avut loc un accident rutier în lanț, în care au fost implicate 7 autovehicule.

În mașini se aflau 13 adulți și un minor, iar autoritățile au transmis că în urma impactului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers. Oamenii legii au făcut cercetări la fața locului pentru a stabili ce s-a întâmplat, de fapt.

În momentul în care s-a produs accidentul, polițiștii au anunțat că în zona se circula în condițiile unui carosabil uscat, fără precipitații, iar vizibilitatea era bună.

Traficul rutier a fost blocat aproape 2 ore

După aproape 2 ore, la ora 13:40, Centrul Infotrafic a anunțat că traficul a fost reluat pe DN1, Ploiești-Brașov, în localitatea Bănești, județul Prahova:

„circulația rutieră a fost reluată total pe DN 1 Ploiești-Brașov, în localitatea Bănești, județul Prahova, unde pe sensul de mers către Ploiești, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate șapte autovehicule. Nu au rezultat victime în urma impactului, doar pagube materiale. Nu mai sunt probleme privind valorile de trafic”, potrivit informațiilor oficiale transmise, vineri, de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Cookies