Haos pe A2. Încă un accident s-a produs pe sensul de mers spre București

16 iul. 2021
282 Afișari
Haos pe A2. Încă un accident s-a produs pe sensul de mers spre București
Încă un accident s-a produs pe Autostrada Soarelui

Încă un accident s-a produs pe Autostrada Soarelui, vineri, pe sensul de mers dinspre litoral spre București.

Încă un accident s-a produs pe Autostrada Soarelui. Accidentul în lanț de vineri dimineață de pe A2, Autostrada Soarelui, în care au fost implicate peste 50 de mașini, a fost urmat, în urmă cu puțin timp, de un alt carambol.

Încă un accident s-a produs pe Autostrada Soarelui

Încă un accident s-a produs pe Autostrada Soarelui
Sursa foto: captură video Digi24

De această dată a fost vorba de o tamponare în lanț între trei autoturisme, pe sensul de mers dinspre Constanșa spre București, tot în dreptul kilometrului 183, acolo unde a fost haos și dimineață.

Din primele informații, se pare că un autoturism era oprit pe banda a doua de circulație, iar alte două mașini, care au venit din spate s-au tamponat cu acesta.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că două persoane au suferit răni ușoare, fiind evaluate medical la fața locului. Traficul rutier este restricționat pe banda a doua, circulându-se prin dirijare pe banda de urgență și pe prima bandă.

Se estimează reluarea normală a traficului în 30-45 de minute.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

În carambol produs pe A2 vineri dimineață au fost implicate peste 50 de mașini, iar un număr de 17 persoane au fost rănite. La fața locului au fost detașate zeci de ambulanțe și echipe de intervenție ISU și SMURD.

Alte accidente pe Autostrada Soarelui zilele trecute

Un accident în lanț în care au fost implicate patru maşini a avut loc sâmbătă trecută pe Autostrada Soarelui. Pe lângă faptul că mai multe persoane au fost rănite, traficul a fost îngreunat.

Un alt accident teribil a avut loc miercuri la prânz pe A2, Autostrada Soarelui. Un copil a fost proiectat prin parbrizul mașinii pe sensul de mers spre București.
Cookies