Haos în traficul din București. Un troleibuz a rămas blocat într-un canal

14 sept. 2021
345 Afișari
Haos în traficul din București. Un troleibuz a rămas blocat într-un canal
Haos în traficul din București. Un troleibuz a rămas blocat într-un canal. Sursă foto: Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Haos în traficul din București. Un troleibuz a rămas blocat într-un canal, marți după-amiază, în zona Eroilor. Circulația mașinilor a fost dată peste cap.

Haos în traficul din București. Un troleibuz a rămas blocat într-un canal. Incidentul s-a petrecut în după-amiaza zilei de marți, 14 septembrie, în zona Eroilor.

Un troleibuz a rămas blocat într-un canal

E clar că nimeni nu și-a propus asta, dar mașina de mari dimensiuni a rămas blocată fix pe banda a doua, în mijlocul Bucureștiului, la ora de vârf. Situație absolut neplăcută pentru toți participanții la trafic. Așadar, troleibuzul a reușit să dea traficul peste cap.

Incidentul s-a petrecut în zona Eroilor. Mai exact, în intersecția Piața Operei, pe sensul către Baicului.

Recomandăm și: STB modifică trasee de autobuz în Drumul Taberei. Vezi ce linii de transport se reorganizează

Roata troleibuzului a rămas blocată într-un canal care era „securizat” cu… ce credeți? Cu scânduri din lemn (treabă pur românească, pe modelul „las` că merge și așa”). Cel mai probabil, scândurile de lemn super sigure care acopereau canalul, au cedat sub greutatea troleibuzului.

Sursă foto: Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Haos în traficul din București

La circa 30 de minute după producerea incidentului din intersecția Piața Operei, încă nu intervenise nimeni pentru remedierea situației. Șoferii care treceau prin zonă s-au arătat extrem de nemulțumiți pentru că niciun echipaj de poliție nu se afla la fața locului pentru a redirecționa traficul oricum infernal și fără acest incident de marți după-amiază. Nici incidentul nu a fost semnalat în vreun fel, ca șoferii să poată să ocolească zona, potrivit Digi24.

Recomandăm și: Șoferii STB care nu pleacă la timp în cursă vor fi amendați. Pentru că, ați ghicit, ei nu poți fi dați jos „la prima”

Incidentul cu troleibuzul de pe linia 69 s-a produs marți după-amiază, în jurul orei 16:30.

Constantin Tobescu, purtătorul de cuvânt al Societății de Transport București (STB) a declarat că nu au existat persoane rănite, iar circulația rutieră nu a fost blocată. Echipele de intervenție STB urmează să acționeze și să scoată troleibuzul din canalul în care a rămas blocat, conform Libertatea.

Cookies