Haos în București. Transportul în comun a fost deviat și îngreunat din cauza mai multor evenimente

24 mai 2022
10419 Afișari
Haos în București. Transportul în comun a fost deviat și îngreunat din cauza mai multor evenimente
Haos în București. Transportul în comun a fost deviat și îngreunat din cauza mai multor evenimente | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București Ilfov

Ziua de marți a fost una plină de evenimente neplăcute în București. Pe lângă incendiul ce a izbucnit la metrou, s-au mai petrecut alte două incidente care au afectat transportul comun de suprafață.

Incendiu izbucnit la stația de metrou Piața Romană

În această dimineață, un incendiu a izbucnit la stația de metrou Piața Romană. Trenul a fost inundat de fum, iar călătorii au fost evacuați, prin tunel.

Cauza exacta a incendiului nu este încă cunoscută. Există posibilitatea ca acesta să fi izbucnit din cauza unei cutii de conductori la nivelul șinei, după cum a declarat șeful ISU București-Ilfov, Orlando Șchiopu, citat de ziare.com.

În total, 172 de persoane au fost evacuate. Dintre acestea, 25 au avut nevoie de îngrijiri medicale, ce au fost acordate la fața locului, iar alte două au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București.

Zeci de autospeciale au mers la fața locului, iar incendiul a fost lichidat. Din fericire, nu a existat nici o victimă în urma evenimentului.

Tramvaie blocate în București, de șoferii neatenți

Marți, 24 mai 2022, au avut loc două evenimente ce au dus la blocarea circulației tramvaielor din București. În ambele cazuri a fost vorba despre autovehicule ce au rămas blocate pe liniile transportului public de suprafață.

În jurul orei 10:30, circulația tramvaielor 32, 23 și 8 a fost blocată, pe ambele sensuri, pe Calea Rahovei, până la intersecția cu Șoseaua Progresului.

Motivul pentru care acestea nu au putut circula a fost un TIR care a intrat pe linia de tramvai și a rămas acolo defect. Până la momentul în care TIR-ul a putut fi mutat de pe șine, tramvaiele au circulat deviat.

De asemenea, în jurul aceleiași ore, un alt autoturism a intrat pe linia de tramvai și a rămas blocat. Mașina a blocat circulația tramvaielor, pe Șoseaua Giurgiului, la intersecția cu Dedeman.

În ambele cazuri, autoritățile s-au prezentat la fața locului pentru a elibera șinele și a permite tramvaielor să își continue traseul.

Cookies