ȘTIRI

Hanna

Hanna (Saoirse Ronan) este o adolescenta antrenata de tatal sau, Erik Heller (Eric Bana), sa devina un adevarat ucigas.

Fetita nu are o viata obisnuita si preocupari normale pentru varsta ei, ci se pricepe la manuirea cutitului, armelor si a oricarui obiect ce ar putea ucide pe cineva. Izolata de lume, Hanna traieste alaturi de tatal sau in pustietatile Finlandei, antrenandu-se zi de zi pentru a deveni o asasina perfecta.

Dovedind curaj si forta, tatal sau decide sa o trimita intr-o misiune in Europa, pentru a-si gasi tinta si a o elimina. Pe urmele ei vor fi o multime de asasini dornici sa o elimine, trimisi de catre agenta secreta Marissa Wiegler (Cate Blanchett). In timp ce isi indeplineste misiunea, Hanna descopera si latura mai umana a vietii in momentul in care se imprieteneste cu fetita unor francezi, Sophie (Jessica Barden). Intre cele doua se va lega o prietenie iar Hanna va afla semnificatia cuvantului familie, ce inseamna sa ai un camin si va observa toate lucrurile frumoase pe care le-a pierdut in copilarie.

Hanna va trebui sa aleaga intre viata pe care a dus-o pana acum, cea de tanara antrenata sa devina asasin, si cea pe care descopera ca o poate avea intr-o lume normala.

Cu: Saoirse Ronan, Eric Bana, Cate Blanchett, Tom Hollander, Paris Arrowsmith, Olivia Williams, Jason Flemyng

Regia: Joe Wright


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button