Hot Casandra Live

de:
05 dec. 2011
0 Afișari
Hot Casandra Live

Burn Studios prezinta: Handsome Furs si Hot Casandra, live in Club Control.

Din ratiuni logistice (trupa a pierdut avionul), concertul Handsome Furs se amana pentru anul viitor. Seara este salvata de Hot Casandra care va concerta – live with band – in Club Control, de la ora 22.

Acces general in club: 5 lei intre 22.00-00.00 si 10 lei dupa miezul noptii.

Electrizantul, antrenantul si, nu in ultimul rand, atragatorul duo electro-pop Handsome Furs se reintoarce la Bucuresti pentru inca un concert in Club Control, prezentat de Burn Studios. In deschidere, noua senzatie power-pop autohtona: Hot Casandra [live with band].

Dupa ce a strabatut lumea in lung si in lat, popularul cuplu de artisti canadieni Handsome Furs va include iarasi Romania in turneul de promovare a noului album, Sound Kapital, sustinand un concert la Bucuresti, in Club Control, pe 9 decembrie, si unul la Cluj-Napoca, in Boiler Club, pe 10 decembrie.

A fost un an plin pentru “Blanurile Chipese” – cum singuri se prezinta pe pagina lor de internet, handsomefurs.com – au lansat un nou album de succes, Sound Kapital, la prestigioasa casa de discuri Sub Pop, au facut furori cu videoclipul piesei What About Us, au concertat intensiv si s-au facut din nou remarcati pentru look-ul lor original, fiind nominalizati la categoria “Cel mai sexy artist” la premiile CBC Radio 3.

Handsome Furs present themselves as a genuine, ready-for-the-floor synth-pop band rather than a frazzled rock act that happens to use synthesizers – Pitchfork

In deschiderea show-ului Handsome Furs de la Bucuresti, nu ratati ocazia de a vedea performance-ul Hot Casandra, live, with band. Noul proiect electro / power-pop al lui Paul Ballo (Trouble Is, Go To Berlin, Kumm, The Amsterdams) a ciulit deja multe urechi cu hit-ul Larissa si are la activ un EP, Early Nightmares, disponibil digital. http://www.triplu.ro/download-mp3/Hot-Casandra–Early-Nightmares/47390

Concertul Handsome Furs este organizat de Club Control si OneDay si prezentat de Burn Studios.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, Playboy, Sapte Seri, VICE, Zile si nopti, Shopping Report, ShoppingNews.ro Metropotam, Feeder, 220.ro, IQads, Zoom, iConcert, Hypestreet, b365.ro, Transfer.ro, Kaputt.ro, Orasul Meu.

Cookies