BAZAR

HAM TALENT, AZI, DUMINICĂ, 15 NOIEMBRIE. Porumbei, căței și o veveriță, la HAM TALENT 2015

HAM TALENT, AZI, DUMINICĂ, 15 NOIEMBRIE 2015:

Diversitatea și prietenia dau un nou spectacol duminică, de la 20:30, în cea de-a patra ediție a show-ului „Ham talent”. Membrii juriului vor asista din nou la momente artistice emoționante, puse în scenă de animale, dar atent gândite și, mai ales, supervizate cu dragoste, de stăpânii lor, informeaza site-ul emisiunii,

În noua ediție a show-ului vor încerca să-și croiască drum către unul dintre cele patru premii puse în joc pisici, căței, porcușori de Guineea, cai, porumbei, dar și o veveriță.

Nelipsite vor fi și poveștile emoționante ale unor oameni care au salvat numeroase animale din situații care le puneau viața în pericol și ale celor care au descoperit fericirea necondiționată alături de necuvântătoare. Telespectatorii se vor convinge încă o dată de importanța pe care o au animalele în viața noastră și de imensul aport pe care ele îl au în ameliorarea unor afecțiuni precum autismul.

HAM TALENT, AZI, DUMINICĂ, 15 NOIEMBRIE 2015:

Nu-și imaginează viața fără cai, dar nici telespectatorii nu-și pot imagina ce face un concurent de la „Ham talent”, venit să arate relația extraordinară dintre el și caii săi. Stăpân pe situație, care devine din ce în ce mai tensionată pentru cei prezenți în platou, concurentul va demonstra că performanțele extraordinare sunt atinse nu doar cu foarte mult antrenament, ci mai ales cu dragoste și încredere.

Membrii juriului vor fi surprinși de ceea ce vor vedea, cu atât mai mult cu cât Beatrice Rancea a încercat, la un moment dat, să introducă un cal într-un spectacol al ei. Membra juriului va povesti duminică ce s-a ales însă de planurile sale.

HAM TALENT, AZI, DUMINICĂ, 15 NOIEMBRIE 2015

Preocupat de forma fizică în care se află, un câine face fitnes cot la cot cu stăpâna lui, iar telespectatorii vor putea vedea dacă perseverența lor îi va trimite în etapa următoare a emisiunii. Tot duminică, doi căței care par teleghidați vor surprinde prin interesul și bucuria cu care primesc fiecare indicație de la stăpâna lor. De unde vin ei și care este povestea lor, duminică, de la 20:30, la Antena 1.

Un moment de o eleganță extraordinară va fi oferit de o concurentă venită tocmai de la Chișinău pentru a putea participa la „Ham talent”. Însoțită de mai mulți porumbei superbi, tânăra va arăta că nu de puține ori frumusețea este dublată și de talent.

„Nu-mi amintesc să fi văzut un număr cu porumbei ca acesta”, îi va spune Diana Munteanu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button