SMART CITY

HALLOWEEN 2014. Câţi bani s-au strâns la Halloween Charity Ball pentru educaţia copiilor săraci

HALLOWEEN 2014. Sâmbătă seară, Asociaţia OvidiuRo a sărbătorit, la Palatul Parlamentului din Bucureşti, 10 ani de existenţă şi a strâns în seara evenimentului suma de 267.000 de euro, o contribuţie importantă la bugetul organizaţiei pentru 2015, an în care programul „Fiecare Copil în Grădiniţă va sprijini 2.200 de copii. Acest program se concentrează pe înscrierea copiilor săraci la grădiniţă, începând cu vârsta de 3 ani, pentru a le oferi şansa de a merge pregătiţi la şcoală şi de a se integra mai târziu în societate ca persoane active, informează un comunicat remis Mediafax.

HALLOWEEN 2014. Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, care a participat la eveniment alături de fiica sa, a declarat: „Programul «Fiecare Copil în Grădiniţă» este un model de bună practică în domeniul educaţiei preşcolare, care ar trebui extins la nivel naţional. Următoarea rundă de programe finanţate din fonduri europene ar trebui să includă educaţia preşcolară, urmând modelul deja pus în practică de Asociaţia OvidiuRo, prin care autorităţi publice locale, profesori şi părinţi lucrează împreună în beneficiul copiilor”.

HALLOWEEN 2014. În ton cu tema balului – „Magia Filmului” – , unul dintre cele mai importante momente ale serii a fost reprezentat de oferirea premiilor speciale. Actriţa Bérénice Bejo şi Michel Hazanavicius, regizorul lungmetrajului „Artistul/ The Artist”, i-au oferit criticului de film Irina Margareta Nistor premiul Friedrich Niemann – Lifetime Achievement Award, care recunoaşte contribuţiile individuale extraordinare.

HALLOWEEN 2014. Angel Tîlvăr, preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din cadrul Camerei Deputaţilor, a oferit Consiliului Judeţean Cluj premiul pentru cea mai bună adaptare a programului „Fiecare Copil în Grădiniţă”, acesta fiind primul judeţ din ţară care se implică şi financiar în implementarea acestui program. Premiul pentru cea mai îndelungată sponsorizare a fost oferit companiei KMG International (fostul Rompetrol Grup) pentru cei 10 ani de susţinere a activităţilor organizaţiei OvidiuRo. Compania românească Dedeman, care susţine programul «Fiecare Copil în Grădiniţă» de câţiva ani şi care în acest an şi-a mărit susţinerea financiară, a primit premiul pentru cel mai nou investitor major.

HALLOWEEN 2014. Cea de-a şaptea ediţie a Halloween Charity Ball a fost prezentată de Amalia Enache şi Dragoş Bucurenci.

HALLOWEEN 2014. Sub sloganul „Fiecare Donator e Câştigător”, moment prezentat de Cabral Ibacka, Adela Vrînceanu Celibidachi şi Bryan Jardine, a fost donată suma de 55.000 de euro. Cei mai generoşi donatori au fost Steven van Groningen, CEO Raiffeisen Bank, familia Celibidachi şi alţi doi donatori, care au dorit să rămână anonimi.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button