BAZAR

HALLOWEEN 2014. Cât costă costumele şi machiajul de HALLOWEEN

HALLOWEEN 2014. Pentru ei magazinele s-au aprovizionat temeinic cu masti, decoratiuni macabre si costume de Halloween. Cluburile si-au adaptat ofertele, iar gradinitele si scolile si-au modificat programul si organizeaza serbari tematice. Dincolo de latura simpatica, preturile pentru marele eveniment iti dau fiori, potrivit stirileprotv.ro.

HALLOWEEN 2014. Magazinele, de la cele mai mici pana la Hipermarketuri, si-au amenajat cate un raion de groaza. Cel mai cautat este dovleacul. Nu-l mananci, doar cioplesti si platesti. Dovlecii care pe vremuri erau buni doar sa ajunga in troaca porcilor costa acum zeci de lei.

HALLOWEEN 2014. Cei care vor sa dea cu adevarat lovitura isi pot inchiria un costum medieval ca al contelui Dracula, la pretul de 50 lei pe zi.

HALLOWEEN 2014. Daca vreti sa aratati cu adevarat infricosator in seara de Halloween puteti sa va aplicati un machiaj. Un astfel de machiaj dureaza o jumatate de ora si va costa 100 de lei. Daca vreti ceva mai complicat de atat, pretul este pe masura si ajunge la 100 de euro.

HALLOWEEN 2014. De unde poți să-ți cumperi ori să-ți închiriezi COSTUME DE HALLOWEEN, în București

HALLOWEEN 2014. 5 petreceri şi concerte de Halloween, în Bucureşti


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button