ARHIVA B365

Halep, Begu, Tecău, Mergea şi Niculescu joacă vineri la Australian Open

Înainte se vor disputa un meci de simplu feminin şi unul de simplu masculin, astfel că partida dintre Halep şi Mattek-Sands este programată să înceapă în jurul orei 6.00.

Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, o va întâlni în turul trei pe Carina Witthoeft (Germania), locul 104 WTA, în meciul al doilea de pe Hisense Arena, în jurul orei 3.30.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 6, va juca împotriva cuplului australian Chris Guccione/Lleyton Hewitt în meciul al treilea de pe terenul 2, în turul secund al probei de dublu masculin.

Tot în turul doi la dublu masculin, perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie), cap de serie numărul 14, va întâlni cuplul argentinian Diego Schwartzman/Horacio Zeballos în primul meci al zilei de pe terenul 7, de la ora 2.00.

În turul doi al probei de dublu feminin, perechea Monica Niculescu/Vitalia Diatcenko (România/Rusia) va juca împotriva cuplului american Raquel Kops-Jones/Abigail Spears, cap de serie numărul 5, în meciul al treilea de pe terenul 19.

Sursa: mediafax


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button