Hale de închiriat clasa A, disponibile în nordul Capitalei. Dotări și facilități gândite pentru performanțe maxime (P)

26 iul. 2023
56 Afișari
Hale de închiriat clasa A, disponibile în nordul Capitalei. Dotări și facilități gândite pentru performanțe maxime (P)
Sursă foto: freepik.com

Se întâmplă frecvent să ajungem să vorbim despre propriul business ca despre propriul copil. La fel ca un copil, fiecare business este unic si solicită îndeplinirea unor nevoi specifice. Din acest motiv, alegerea sediului companiei tale este un punct cheie în dezvoltarea și desfășurarea activităților curente specifice domeniului din care aceasta face parte.

În cazul în care deții o afacere ce necesită un spațiu amplu de desfășurare și depozitare, atunci alegerea locației companiei tale în cadrul unor hale de închiriat clasa A este una firească.

Unele dintre cele mai noi hale clasa A disponibile în anul 2023 sunt cele din cadrul parcului industrial VGP Park București. Halele din cadrul VGP Park București sunt situate în nordul Capitalei, în raza localității Ștefăneștii de Jos, la intersecția autostrăzii A3 cu Șoseaua de Centură. Parcul industrial este format din patru hale, cu un total de 115.000 mp de spații industriale închiriabile, amplasate pe un teren de 250.000 mp.

Parcul industrial este conectat la două artere, ceea ce facilitează distribuția atât către București, cât și către Ploiești și Brașov. Aceste hale de inchiriat din cadrul VGP Park București sunt ideale pentru companiile de comerț electronic și cu amănuntul sau companii de logistică și distribuție. Totodată, companiile de logistică pot funcționa și drept centru de distribuție finală (”last mile delivery”).

În cadrul parcului industrial, vei avea oportunitatea de a găsi și hale de închiriat cu unități de la 1.000 mp și soluții extinse de personalizare a spațiilor. Acestea pot fi adaptate nevoilor specifice companiei tale, atât din punctul de vedere al dotărilor tehnice și al suprafeței de depozitare și birouri, cât și din punctul de vedere al layout-ului și finisajelor interioare.

Aceste hale de închiriat ce aparțin VGP Park București oferă chiriașilor dotări de înaltă calitate, precum:

  • uși secționate standard cu dimensiuni de 3 x 3.5 m, cu apărători externe din cauciuc;
  • platforme de încărcare complet automate, cu echilibrare hidraulică și capacitatea de încărcare de 60 kN;
  • stâlpi de susținere poziționați într-o rețea 12 x 24;
  • înălțime liberă de 12 m;
  • pardoseală din placa de beton monolit, armată cu fibre de oțel și capacitate de portanță de 70 kN / mp;
  • la cerere, se pot instala echipamente sustenabile (panouri fotovoltaice, acoperiș verde cu sistem de hidro-semănare, fațadă verde, puncte de încărcare a vehiculelor electrice etc.).

Alte parcuri industriale, care îți oferă condiții perfecte pentru dezvoltarea companiei tale!

Unul dintre cele mai bine primite parcuri industriale de pe piața din România este CTPark Bucharest North. “CTPark Bucharest North se află în cel mai nou pol industrial din București în zona Nord Est, Ștefănești – Afumați și are spații disponibile în acest moment de până la 65.000 mp. Există, însă, posibilitatea de a construi până l 200.000 mp în sistem build-to-suit.. Clădirile dezvoltate în CTPark Bucharest North sunt de clasă A, autorizate ISU, cu o înălțime liberă de minimum 12 metri”, declară Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP Consulting.

Un alt parc industrial care îți pune la dispoziție hale de închiriat în zona de Nord a Bucureștiului este Catted Business Park Ștefănești. Acesta are 3 hale, cu o suprafață totală de 18.000 de mp spații industriale de clasă A și poate oferi și suprafețe mai mici de depozitare: 500 – 1.000 – 1.500 – 2000 mp, potrivit monitorizării realizate de agenția imobiliară ESOP Consulting.

Cookies