ARHIVA B365

Hala Laminor ar putea deveni spital la propunerea lui Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3

10 apr, 2020 | ECONOMICA.net „Ne-am oferit ca această clădire, salvată de la paragină şi unde lucrăm deja de câţiva ani, să fie pusă la dispoziţie pentru amenajarea unui spital. Este vorba de 72.000 de metri pătraţi, amprenta la sol, unde se poate organiza un spital de campanie sau chiar unul definitiv, în funcţie de cum se consideră optim. Am adresat în acest sens o scrisoare către Ministerul Sănătăţii şi către cel al Fondurilor Europene şi sper să avem analize şi discuţii pe această direcţie”, a scris Negoiţă, vineri, pe Facebook. După achiziția halei din 2014, Primăria Sectorului 3 a lansat ideea dezvoltării unui complex rezidential cu turnuri de 25 de etaje, dar s-a renunțat la idee. Zona va deveni centru de divertisment și cultural pe 35.000 mp, iar pentru restul suprafeței Primăria caută un dezvoltator partener care să dezvolte un centru comercial.

https://www.economica.net/hala-laminor-ar-putea-deveni-spital-la-propunerea-lui-robert-negoita-primarul-sectorului-3_182635.html

Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii doar în limita a 500 de caractere, cu două link-uri active către sursă, din care unul în lead. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button