BAZAR

Haine şi încălţăminte la 3 lei, într-un nou outlet multibrand din Capitală

Pentru a atrage cât mai mulţi vizitatori, mallul Vitantis anunţă un nou chiriaş: outletul San Francisco Concept, în oferta căruia se regăsesc peste 10.000 de produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte cu preţuri ce pornesc de la 2,9 lei.

Outletul multibrand San Francisco Concept se va deschide vineri, 10 august la ora 10, iar primii 100 de cumpărători vor primi vouchere în valoare de 20 de lei.

Clienţii pot achiziţiona produse vestimentare la preţuri ce pornesc de la 2,9 lei pentru tricouri de damă şi de la 4,9 lei pentru tricourile barbăteşti. Rochiile lungi de vară şi jeanşii de damă vor avea preţuri începând de la 9,9 lei. Încălţămintea, atât de damă cât şi bărbătească, are preţuri între 2,9 si 79,9 lei.

„Deschiderea outlet-ului San Francisco Concept, redeschiderea magazinelor Reserved şi Cropp Town cu o suprafaţă de 600 mp, respectiv 250 mp, precum şi a Takko pe o suprafață de 600 mp, transformă Centrul Comercial Vitantis într-o destinaţie de cumpărături mai atractivă şi mai apropiată decât alte magazine similare”, spun reprezentanţii mallului.

Vitantis Shopping Center are o suprafață totală construită ce atinge aproximativ 39.110 metri pătraţi. Proiectul este deservit de o parcare cu 800 de locuri.

Sursa: economica.net


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button