Globuri, instalaţii de pom, haine şi articole de uz casnic la jumătate de preţ, la magazinul Fiscului VEZI AICI PREŢURILE

de:
10 dec. 2010
2 Afișari
Globuri, instalaţii de pom, haine şi articole de uz casnic la jumătate de preţ, la magazinul Fiscului VEZI AICI PREŢURILE

Magazinul de bunuri confiscate al Fiscului va fi inaugurat luni pentru public, pe data de 13 Decembrie 2010. Acesta funcţionează pe strada Măriuca, nr. 14, în apropierea staţiei de metrou Apărătorii Patriei din cartierul Berceni. Programul este de luni până joi între orele 9-15.

De aici, bucureştenii pot cumpăra globuri pentru bradul de Crăciun la preţul de 40 de bani bucata sau seturi de şase globuri la 2,2 lei, precum şi instalaţii de pom sub formă de perdea cu 480 de leduri pentru 7 lei.

În depozitul Fiscului sunt, de asemenea, tricouri la preţul de 7 lei, mănuşi din piele la 5 lei, fulare cu 3 lei, şosete la 1 leu, dresuri pentru adulţi la 3 lei, pulovere pentru damă şi bărbaţi cu 10 lei, treninguri la 18 lei, căciuli între 1-3 lei în funcţie de grosime, pantaloni de fâş matlasat pentru copii la 7 lei, cămăşi bărbăteşti din bumbac la 10 lei, helănci la 6 lei, blugi la 15 lei, chiloţi bărbăteşti la 2,5 lei, pulovere groase de damă la 12 lei, dar şi geci de toamnă la preţul de 15 lei.

Pe rafturile magazinului din Berceni se află, totodată, atât băuturi carbogazoase la preţul de 3 lei litrul, precum şi bere la doză de 500 ml de la 1,3 la 1,7 lei.

„Vânzările vor fi considerabile având în vedere numărul mare al celor care s-au arătat interesaţi. Marfa a fost confiscată de Garda Financiară, Vamă şi Poliţie pentru că nu îndeplinea condiţiile de comercializare conform legii, în sensul că vânzătorii nu aveau acte pe produse”, a explicat Ionuţ Cuc, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Finanţe a Muncipiului Bucureşti.

Produsele expuse în magazinul Fiscului provin, în cea mai mare parte, din marile en-gros-uri din Capitală precum Dragonul Roşu, dar şi de la comercianţii ambulanţi de pe stradă.

În primele nouă luni ale acestui an, finanţiştii bucureşteni au vândut marfă confiscată în valoare de 1,68 milioane lei, în creştere cu 60 de procente faţă de perioada similară din 2009.

Citeşte şi Poţi să îţi mobilezi toată casa cu mai puţin de 1.000 de lei, cu ajutorul ANAF-ului.

Investiţia în magazinul de mărfuri confiscate de pe strada Măriuca, nr. 14 este estimată de autorităţi la aproximativ 15.000 lei.

Cookies