Haine din materiale ecologice în H&M VEZI CE SE POARTĂ

de:
13 apr. 2011
1 afișări
Haine din materiale ecologice în H&M VEZI CE SE POARTĂ

Un look minimalist şi personalizat, combinat cu dantelă romantică, Broderie Anglaise, volane şi drapaje, articolele Conscious Collection vor fi puse în vânzare în toate magazinele H&M începând cu data de 14 aprilie, anunţă reprezentanţii retailerului suedez H&M.

„Marea tendinţă a sezonului sunt nuanţele de alb, perfecte pentru această colecţie. Albul aduce o notă romantică prin dantelă şi broderia englezească şi este totodată culoarea de bază a stilului sport şi destins şi a unui stil masculin chic şi elegant”, apreciază Ann-Sofie Johansson, şefa departamentului de Design a H&M.

Designerii companiei susţin că hainele de damă sunt inspirate de un stil romantic reactualizat, în care bluzele, tunicile şi tricourile cu broderie englezească sunt piesele de referinţă. Rochiile cu volane sunt perfecte pentru zi, iar cele drapate în stil grecesc suntideale pentru seară. De remarcat ar mai fi fusta fluidă, precum şi pantalonii scurţi, punctează designerii vestimentari.

Colecţia cuprinde şi blazerul de un alb perfect şi pantalonii cu pense care creează un look minimalist. Broderia englezească şi lenjeria de dantelă sunt şi ele parte din Conscious Collection.

Hainele pentru bărbaţi au o tentă „preppy” – blazer alb în doi nasturi, cămăşi fără guler şi tricouri Henley cu detalii la baza gâtului. Tricourile sunt imprimate sau în dungi şi se pot purta cu un maiou deasupra, iar pantalonii sunt fie jeans cu cinci buzunare, fie în modele personalizate, care lasă loc variaţiilor, după cum recomandă designerii.

În colecţia pentru copii abundă hainele albe pentru fete şi băieţi. Rochii cu volane, topuri, fuste şi tricouri, despre care designerii spun că arată foarte bine în combinaţie cu jeans sau colanţi.

De vineri va deveni operaţional şi cel de-al V-lea magazin H&M din Capitală, ce va fi deschis în Bucureşti Mall.

Cookies