Haine cool la superprețuri. 10 magazine Second Hand din București

16 nov. 2020
13905 Afișari
Haine cool la superprețuri. 10 magazine Second Hand din București

SH-urile sunt opțiunea multor bucureșteni care aleg să nu investească mulți bani în haine, a celor care caută articole vestimentare mai aparte, sau a celor pentru care mall-urile aglomerate și diversificate reprezintă pur și simplu o bătaie de cap.

Indiferent care ar fi motivația, cert este că Bucureștiul e plin de ele. Atunci când vine vorba despre locații, SH-urile se găsesc atât în centru, cât și la periferie, multe dintre ele având mai multe magazine în zone cheie ale Bucureștiului.

În funcție de ce cauți, există cu siguranță unul care te va satisface, iar dacă te gândești că e greu să le găsești, noi venim în ajutorul tău cu câteva variante în care vei putea cumpăra haine calitative la prețuri decente.

SH-uri în București

  1. Se numește Quatro Torriani Vintage și îl găsești la Gara de Nord, pe strada Gheorghe Duca nr. 4. Se bazează pe articole de vestimentație la prețuri foarte accesibile. De precizat este faptul că, dacă iubești articolele sport, acesta este locul pentru tine.

 

  1. Dacă vrei să achiziționezi încălțăminte, una dintre cele mai bune opțiuni de SH se numește Magazin de Haine Second Hand, pe care îl găsești pe Theodor Pallady nr. 2. În rafturile pline de încălțăminte vei găsi de la cizme și bocanci, la teniși sau pantofi. Și nu numai, pentru că nici la capitolul îmbrăcăminte nu stă rău.

 

  1. Resale Shop este un alt SH de pe lista noastră care ascunde multe lucruri frumoase. Dacă ești în căutarea unor rochii retro, bluze vintage, pantofi și accesorii deosebite, acesta este locul potrivit. De precizat este faptul că hainele se vând la kilogram și se găsește la Intrarea Anasonului 6, București.

 

  1. Dacă îți plac hainele mai puțin obișnuite, trebuie să ajungi pe Silfidelor nr. 3, de lângă Parcul Cișmigiu. Se numește Opshop Vintage Second Hand și, deși este un SH destul de mic, aici vei găsi atât haine cât și încălțăminte de calitate. Modelele sunt mai aparte, însă găsești și brand-uri cunoscute și o gamă largă de variante.

 

  1. Consignația 7 Vintage Shop este un alt SH cu haine frumoase și accesorii chic. Este un second hand central, aflându-se în apropierea Căii Victoria, pe Strada George Vraca nr. 7. Prețurile sunt foarte accesibile și articolele deosebite.

 

  1. Anda Second Hand este o altă opțiune foarte bună atunci când vine vorba de SH-uri. Se află la Piața Sudului, lângă piață, pe strada Nițu Vasile nr. 73. Prețurile sunt tot la bucată, iar articolele vestimentare sunt de calitate.

 

  1. Second Hand Fantezia se află pe Iuliu Maniu nr. 79. Deși nu au o paletă largă pentru bărbați, e o variantă foarte ofertantă pentru doamne.

 

  1. Humana Second Hand este o altă opțiune bună pentru cei care caută SH. Are patru locații în Capitală, iar curioșii îl găsesc pe Calea Moșilor nr. 264, Aleea Câmpul Moșilor nr. 14, Șos. Nicolae Titulescu nr. 61-71, sau pe Șos. Stefan cel Mare nr. 30. Toate magazinele lor sunt mari și satisfac toate gusturile, propunând atât articole vestimentare, cât și pantofi sau accesorii.

 

  1. SH Dobrogeanul este o altă alegere înțeleaptă atunci când vine vorba despre calitate și prețuri mici. Îl găsești pe Șos. Mihai Bravu 122 și merită aruncată o privire.

 

  1. Monda SH este ultima noastră variantă, dar nu și cea din urmă. Cu multe locații în București, este locul în care vei găsi pantofi, haine și accesorii de calitate la prețuri convenabile. De menționat este faptul că la Monda cumpărăturile se fac la kilogram. Găsești aceste magazine pe Bulevardul Theodor Pallady nr. 2, Str. Alunișului nr. 1, Șos. Mihai Bravu nr. 288, Șos. Mihai Bravu nr. 202, Șos. Mihai Bravu nr. 33, Șos. Ștefan cel Mare nr. 4, Str. Doamna Ghica nr. 8, Bd. Ion Mihalache nr. 45, Șos. Pantelimon nr. 239, sau Bd. Iuliu Maniu nr. 55.
Cookies