“Haideți la vot!” Apel către bucureșteni de la Nicușor Dan, Sebastian Burduja, Ciprian Ciucu, Clotilde Armand, Radu Mihaiu. În Capitală, prezența la vot este mică față de restul țării

09 iun. 2024
359 afișări
“Haideți la vot!” Apel către bucureșteni de la Nicușor Dan, Sebastian Burduja, Ciprian Ciucu, Clotilde Armand, Radu Mihaiu. În Capitală, prezența la vot este mică față de restul țării
“Haideți la vot!” Apel către bucureșteni de la Nicușor Dan, Sebastian Burduja, Ciprian Ciucu, Clotilde Armand, Radu Mihaiu. În Capitală, prezența la vot este mică față de restul țării | Sursa foto: Agerpres

Au mai rămas în jur de 3 ore până când secțiile de votare din Capitală și din țară se vor închide. Pe ultima sută de metri, Nicușor Dan, Sebastian Burduja, Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Ciprian Ciucu îi invită pe bucureșteni să iasă la vot.

„Ieșiți la vot!”

Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, a transmis următoarele pe pagina de Facebook:

Mai sunt câteva ore până la închiderea urnelor. Fiecare vot contează! #hailavot

Sebastian Burduja, contracandidatul său, le-a transmis următoarele bucureștenilor:

Aveți o misiune. De a vota. Un vot schimbă tot!

Clotilde Armand, actualul primar al Sectorului 1, a publicat date cu privire la prezența la vot din sector:

Așa arată prezența la vot de la ora 18.00 în Sectorul 1. Vedeți în imagine o comparație cu alegerile din 2020. Ce voiam să vă spun e altceva: tinerii trebuie să se mobilizeze la vot. #TOȚILAVOT

Prezență vot în Sectorul 1 până la ora 18:00 | Sursa foto: Clotilde Armand - Facebook
Prezență vot în Sectorul 1 până la ora 18:00 | Sursa foto: Clotilde Armand – Facebook

Și Radu Mihaiu, actualul primar al Sectorului 2, a publicat un mesaj:

Știu că e încă bine pe nisipul fierbinte la mare. Da, și la munte e plăcut. Însă vă așteaptă o misiune importantă acasă.

Nu îi lăsați pe alții să decidă în locul vostru. Mergeți la vot. Secțiile sunt deschise până la 10, dar pe alocuri se formează cozi.

Rareș Hopincă, contracandidatul lui Mihaiu, a transmis următoarele pe pagina sa de Facebook:

Mergeți la vot și alegeți responsabil! Pentru un Sector 2 mai dezvoltat și mai sigur! Votați schimbarea pentru Sectorul 2!

Contracandidatul lui Robert Negoiță (actualul primar al Sectorului 3), Lucian Judele, îi îndeamnă pe bucureșteni să iasă la vot.

Ciprian Ciucu are și el un mesaj pentru locuitorii Capitalei:

Votul de astăzi este foarte important pentru noi toți. Și votul pentru Consiliul Local și Consiliul General sunt esențiale. Sectorul 6, trebuie să ieșim la vot.

Și alți candidați din București au îndemnat același lucru, ca lumea să iasă la vot.

La ora 19:25, prezența la vot în București este de 33,93%.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies