ȘTIRI

Hai la teatru! Câştigă o invitaţie dublă la piesa „ASTĂ SEARĂ: LOLA BLAU”, cu Maia Morgenstern

ASTĂ SEARĂ: LOLA BLAU – Sâmbătă, 21 martie, ora 19.00, Teatrul de Artă

DISTRIBUȚIA: Maia Morgenstern, Tatiana Moroșanu

REGIA: Alexandru Dabija

SINOPSIS: Lola Blau este alter-ego-ul autorului Georg Kreisler. Și scriitorul, și personajul, sunt evrei vienezi. Ambii părăsesc Austria la timp, pentru a scăpa de deportare. Ambii se reîntorc în Austria după război, și după ce se lansează în cariera de entertaineri. Ambii privesc lucid la realitatea înconjurătoare, pe care o critică de la înălţimea unei satire devastatoare, care ar trebui să destabilizeze orice spectator, oricât de confortabil ar fi aşezat în scaun.

CONCURS! Câştigă o invitatie dubla la aceasta piesa, răspunzând, printr-un comentariu, la întrebarea „Cine este regizorul piesei ASTA SEARA: LOLA BLAU?”. Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi şi va fi anunţat vineri, 20 martie, în Secţiunea Comentarii a acestui articol. Invitaţia dublă va fi ridicată sâmbătă, înainte de spectacol, de la intrare.

Important! Semnează comentariul cu numele din buletin, pentru a-ţi putea ridica invitaţia dublă pe baza lui, dacă eşti ales câştigător. Lasa-ne totodată adresa de e-mail şi numărul de telefon, în câmpurile aferente (nu vor fi făcute publice), ca să te putem anunţa.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button