„Hai c-avem ștrand în Parcul Bazilescu!” Câțiva puști, bucuroși de zi ca de vară, s-au bălăcit în apa de la fântâna arteziană. Un bucureștean grijuliu: Copii, nu vă e frig?

22 mai 2023
522 afișări
"Hai c-avem ștrand în Parcul Basilescu!" Câțiva puști, bucuroși de zi ca de vară, s-au bălăcit în apa de la fântâna arteziană. Un bucureștean grijuliu: Copii, nu vă e frig?

O gașcă de puști s-a scăldat într-o fântână arteziană din Parcul Bazilescu din București, simțindu-se ca la ștrand.

„Ștrandul din Parcul Bazilescu”

O gașcă de tineri a fost surprinsă în timp ce se scălda în apa unei fântâni arteziene din Parcul Bazilescu. Aceștia s-au bucurat de vremea bună de afară și de temperaturile crescute, după care s-au gândit să se mai răcorească.

Cu sau fără tricou, și-au făcut curaj și s-au băgat în apă. Gașca de tineri a fost surprinsă și fotografiată de către un trecător, care, ulterior, a postat imaginea pe pagina de Facebook „Iubesc Bucureștii Noi”.

Postarea trecătorului a strâns sute de aprecieri și zeci de comentarii din partea bucureștenilor. O femeie a spus că nu consideră că este greșit ceea ce au făcut tinerii și că așa își trăiesc ei copilăria:

Acum vorbiți despre civilizație, am ajuns să judecam niște copii care își trăiesc copilăria, nu ca alții numai pe telefoane, tablete și PC… M-am cam săturat de răutatea asta și de ipocriziile voastre. Ați uitat când erați copii și făceați aceeași chestie ca și ei.” – A. M.

Un bucureștean a spus că a trecut, împreună cu soția sa și cu copilul, pe lângă puștii care se jucau în fântână și i-a întrebat dacă le este frig. El a spus că, văzându-i pe copii jucându-se în apă, și-a adus aminte de copilărie.

Eram cu „bebe” și soția în parc și chiar i-am întrebat dacă le este frig… Că nu trebuie sa sară îmbrăcați și să nu se supere mamele lor ( un băiat îi spunea soției mele că îi spune mămicii că s-a jucat cu apă).
Sper că nu au răcit, mă uitam la ei și mi-am adus aminte de copilărie.” – P. M.

În București există mai multe ștranduri unde oamenii se pot relaxa

Pentru bucureștenii care vor să meargă să înoate sau să stea pe șezlong la soare, am pregătit o listă cu câteva ștranduri din Capitală.

Primul ștrand este Titan Cara, care se află pe Strada Rotundă, nr. 4, Sectorul 3. Acesta are un spațiu întins cu bazine de înot și facilități de agrement.

Al doilea ștrand de pe listă este Water Park Otopeni, localizat pe Calea Bucureștilor, nr. 255. Ștrandul are 27 de tobogane și 9 piscine, iar șezlongurile și umbreluțele sunt gratuite pe toată perioada programului.

Un alt loc bun pentru înotat și relaxare este Ștrandul Tineretului, de pe Strada Primo Nebiolo, nr. 1. Acesta are bazine atât pentru adulți, cât și pentru copii, precum și locuri de joacă.

Ultimul ștrand de pe listă este Ștrandul Uverturii, localizat în Sectorul 6, pe Strada Dreptății, nr. 12. Ștrandul dispune de un bazin pentru adulți și copii, dar și de alte facilități, precum: plajă, terasă, bar, restaurant, șezlonguri gratuite, duș și cabine.

Te-ar putea interesa și:

Cookies