ȘTIRI

Hagi se teme că va ajunge la închisoare alături de Gică Popescu

Gica Hagi sustine ca fostii mari fotbalisti ai Romaniei au devenit victime sigure, astfel ca se teme ca va ajunge dupa gratii, alaturi de Gica Popescu. „Aici s-a ajuns in Romania, ca noi, Generatia de Aur, sa fim pusi pe lista neagra! Multi sunt impotriva noastra. Si nu mai e 90, 99 la suta sigur. E suta la suta! Pe Gica l-au facut, urmam noi, ceilalti”, a declarat Gica Hagi, pentru editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor, scrie ziare.com.

Gica Popescu a fost condamnat la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare in Dosarul Transferurilor, iar Hagi spune ca decizia este „cel putin suspecta”.

Referitor la conflictul pe care il are cu conducerea FRF, Hagi s-a declarat dezamagit ca a fost jignit de Razvan Burleanu. „Eu atac federatia, eu il atac pe Burleanu? Eu doar cer anumite lucruri pentru fotbal. Eu n-am jignit pe nimeni, eu sunt cel jignit permanent!”, a mentionat Hagi. Razvan Burleanu a anuntat, totusi, ca doreste sa aiba o intalnire cu Gica Hagi pentru a pune punct conflictului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button